Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

3k74cecek

Látom értelmi képességed nem éri el azt szintet, hogy egy egyszerű magyar mondatot megérts. Pedig ezt még egy óvodás is megérti. Nem azt kérdeztem, hogy hányat kaptál, hanem azt kértem, hogy írjál meg hármat. Nem 44ezer linket kértem, hanem 3-at (HÁRMAT), és nem arról a témáról amire 44ezer jött,  hanem arról amire csak 99-et kaptál (állítólag!)
Ez már kóros, ha ennyire nem tudod felfogni egy mondat jelentését.
De egyértelmű, hogy hazudozol össze-vissza. Te kerülöd ki mindig a válaszadást. Én már jóval előbb is kértem a 3 linket, de nem adtál, mert persze nem is adhattál a nemlétezőből. Kár az erőlködésért, egyértelműen látjuk, hogy az írásaid igazságtartalma nulla. Én próbáltam küzdeni veled, de reménytelen eset vagy. Nincs miről tovább tárgyalni.
Ahogy egy fórumtárs írta anno: nem ütöd meg azt a szintet, hogy érdemben lehessen vitatkozni veled.
Az egyszámjegyű IQ-d sajnos kevés ehhez.
Tényleg sokkal hasznosabb ha elfoglalod magadat a lefejtő szervó hajtásoddal, és nem erőlteted az agytekervényeidet az állandó mellébeszélések kitalálásával.
Jó szórakozást !

SquirrelTech

Hmm... Lassan kezdessz úgy kiakadni, mint egy lemezjátszó. Végy inkább mélylevegőt, aztán keresgélj hiányos öltözékű csajokat a guglin, arra én garantálom neked, hogy fog találatot hozni. ;)

svejk

Na most már tényleg csituljatok el!
Kérem ezt mint moderátor, és mindkettőtök személyes ismerőse.

000000000

Írd be a keresőbe: "szigma használt zoknija"
Eredmény 0:
Írd be "" nélkül, eremény -> 9 találat.
Ne ebből az egyik az ami a lábadon van.:)

Kb. hasonló bonyolultsággal jutsz el 50.000
linkhez, te magadat IQ királynak tartó.:)
Ennyire azért nem lehetsz lüke mérnök létedre.:)
De a lényeg nem ez, hanem amit már írtam:
"kicsit más szint egy témát kifejleszteni,
megcsinálni, gyakorolni, mint erről még nem is
hallva a nethez rohanni, megnézni, azt is
rosszul keresve, és utána venni a bátorságot,
erre véleményt alapozni, belekötni a másikba".
Na ezen gondolkozzál el barátom, és ennek
arányában szórjad az "okosságaidat" és a
világosságot.
Tényleg befejeztem!:) Szép álmokat Mindenkinek!

svejk

Innentől kezdve törlök!!

000000000

Csak támogatni tudom...[#pardon1]

HJózsi

Spongyát rá! [#nyes]

bmejdz9nu

CAM topik... én legalább a szervótopikba próbáltam átköltözni :) Tibor, CAM Programok - Cut2D - VCarve topik #188...

Nemes Mihály

Heló  mindenkinek !

Érdeklődnék , hogy nincs valakinek Vcarve szoftvere ami tud G kódot is menteni??

Mach 3 alá??

köszi

000000000

cnc segédprogramok 853 alatt van a link nem g kodba,hanem txt-be kell menteni, a mach megeszi

Nemes Mihály

Köszi szépen a az infót!!

de ez hibás elég rendesen :(    

Z tengelyt nem szabad ráengedni semmire!

000000000

Engem is megszivatott, tele volt karikákkal.

Nemes Mihály

:) :)
 egyszer valaki adott nekm egy linket, hunbay es volt és a név mögé /x kellett írni  ekkor eldobott egy oldalra és ott volt ez a progi .

nem tom hogy az ugyan ez volt -e mert  mire kipróbálhatam volna el ment a fél terrás vinyóm így most egy újj van csak egy kicsit üres :(  

hiába  a biztonsági mentéseket nem kellene félválról venni [#szomoru1]  

000000000

Kedves Kollégák,

Azt hogyan kell megcsinálni a Cut2D-vel, hogy a beimportált Corel rajzomban vannak olyan vonalak, ami csak egy szimpla vonal, és a Cut2D open vectorként hibát jelez? Nem lehet csak sima vonalakat használni, muszáj valamilyen körbezárt síkidomnak lennie?

yb8iik8sz

Szia Agabor!
Ha jól sejtem ezen hibákkal a Cut2D-ben akkor találkozol, ha a rajzoddal területet, vagy vonal valamely oldalán szeretnél marni. Drawing/Select all vectors/Edit vectors/Join open vector/Close, de zárt vonalláncnak kell lennie. Sima, akár összevissza vonalakat, Machine vectors, On, kimarja.
Tapasztalataim szerint, ami azért még nem túl sok, de intenzív.