Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez jó!.. Olyan fából-vaskarika...

f35ezvjs

Szerinted miér fából vaskarika? kíváncsi lennék a teljes véleményedre

000000000

Posztprocesszor kérni nem publikus, mert na... érted ? Próbáld meg külföldi CNC fórumokon és meglátod mit kapsz. Posztprocesszort a CAM díler szerez/készít a gépedhez ha megvetted a progit.

7vpav5d32

Az Edge editorjával lehet a postot mindenkinek a saját kénye szerint átírni és ez legális tevékenység.

000000000

És időigényes. Senki se örülne neki ha a gépe "benézné" a Z nullát és olajat kezdene keresni. :D

x4rhew5r3

Na azért nem olyan bonyolult a dolog:)
Ha tilos lenne, akkor nem adná mellé a CodeWizard-ot meg a compilert.

000000000

én már kértem,és kaptam is,és nem volt semmi gáz belőle.

000000000

Neked adott ? :D Nem akarom csavargatni a dolgot, pusztán nem tartom elítélendőnek hogy Deák úr nem osztogatja mint a mályvacukrot. Lehet hogy egy csomó melója volt vele amíg megbízhatóra csiszolta.

f35ezvjs

Szolnokon a József Attila úton készül a "CSIKI" borozó.
A bejárati ajtóról majd teszek fel fotót.

x4rhew5r3

Én magamnak csináltam, csak nem Mach-hoz, hanem emc2-höz

7vpav5d32

Ezt nem kellett volna! :-D Tudod, "jó bornak nem kell cégér"[#puszi]

000000000

Itt nem a vezérlő oldal a kényes kérdés, hanem a szoftver oldal. Ha van egy EdgeCam-ed addig a kutyát nem érdekli hogy mit csinálsz vele amíg nem használod ipari célra. Általában meg is lehet kapni a demót kikapcsolt poszt lehetőséggel ingyen. Úgyis csak tanulásra meg szobadísznek jó. Ha megveszed, a díler ad a gépedhez illesztett posztot, ez általában benne van az árban. Ebből kifolyólag ha nyilvános helyen posztot kunyerálsz egy nem free progihoz, az egy dolgot jelent. Ezért illik a dolgokat privátiban intézni. Már csak a fórumgazda iránti udvariasságból is.

x4rhew5r3

Ezzel nincs is semmi gond, én csak azt mondtam, hogy nem olyan ördöngős a postprocesszor faragása, mert elég sok template van alapnak.

000000000

Semmi sem ördöngős ha értesz hozzá. :D

000000000

Már nem vagyok benne biztos, de egyszer kértem árajánlatot egy CAM programra, ami mintha ez lett volna. Azt mondta a hazai forgalmazó, hogy ennyi-annyi USD, és még 150eFt a posztprocesszor elkészítése.