Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Szia Zoltán!
Bocsánat, ezt most én nem értem.
Nem külön vannak, a C2,C3,Vcarv progik?
(Legalább is, nekem a triál verziók külön vannak)

sanka74

Igen én is ugy tudom hogy külön vannak.Jó lenne ha összejönnénk heten...akkor egy tizes lenne "csak".én benne lennék,csak előre kellene összebeszélni,bár az időzítés nem biztos hogy jó,itt a karácsony...vagy pont ezért jó?Kérejétek ezt a Jézuskától, és akkor meg is lenne a fa alá...

yb8iik8sz

Én adom. De mehet januárba is. Nem hajt tatár.
Másoknak kedvcsinálónak. Nagyon-nagyon sok free 3d model van. (majdnem bármilyen)

Nemes Mihály

Heló Mindenkinek!

Engem is érdekelne a a 7-es felálás V5 re.

szóval kinek írjak privátba????

besirkyjh

Sziasztok
Mielött vásárlásra kerül a sor meg kell kérdezni hogy van-e értelme a részlet vásárlásnak .

Ma megkérdezem , utánna irok .

brutto ft  Euro
Vectric Vcarve Pro 4.0      112375   432,3
Vectric Cut3D         70625   271,7
Vectric Cut2D, Új!!!      42500   163,5
[#phone][#wave]

besirkyjh

Hát ez igy nem jo  
Tehát  

Vectric Vcarve Pro 4.0 brutto 112375ft/db vagy 432 Euro
Vectric Cut3D  brutto  70625 ft/db vagy 271.7 Euro
Vectric Cur2D uj !! brutto 42500 ft/db vagy 163.5 Euro

A többi jo .
[#nemtudom][#fejvakaras]

sanka74

A cut 3d tud inventor fjlokat is fogadni, stl-ben ha jól tévedek...

sanka74

Nekem csak a CUT 3D kellene.

yb8iik8sz

Hali!
Akkor hárman már vagyunk. Ha senki nincs közelebb, át tudok motorozni ujpestre.(jártam már ott)

yb8iik8sz

Szia Zoltán!
Hogy részletre? Szerintem csak a C3d kellene. 70e.  (Vcarv van az ArtC-ben is(azt szem),forgi nincs)(kistesó+van). Az meg biztos,hogy nem kell az egyhez,mindhármat megvenni.

ebalint

Írtam levelet.

ukcge40u

Ha összejövünk annyian, akkor én is be tudok szállni egy 10-es erejéig, sajnos, most többre nem fogja futni.
Azt is csak január végefelé...
Nagy változások vannak/lesznek... [#szomoru1]

2dw0x9awk

Én is beszállnék ha lenne rá lehetőség.

yb8iik8sz

Szasztok!
Kaptam 3 mail, 2 igen, 1 1/2 igen.(később term, válszlok)+itt fórum 2 igen(Sanka,magam, (Mihály nem Vcarv hanem C3d,érdekel?)Ez 4 igen, 1 1/2 ig, 1 jan(Sándr),1 Mihly?, lassan megvagyunk,de lehetünk mennél többen.
Amit szeretnék,: szívesen elmegyek beszerezni, de aztán valakinek (valaki?) el kéne küldenem zsákmányt(cd,posta) és kérem, ö továbítsa,ha megoldható. A pénzgyüjtést és levelezést is válallhatná, nekem mobil net és mint most is (sok felhő), iszonyú a működése.
Válallja valaki a szervezését? (mint írtam régebben, nekem nem erősségem)

yb8iik8sz

És még egy kérés(elolvastam mailokat),  
Úrak! Nézzétek meg mi a kölömbség a Vcarv, és a Cut3D közöt!  (kezdem magam dzsungelba érezni)