Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

ukcge40u

Persze. Vagy báb és szegnyereg, vagy báb vagy szegnyereg. :)
Lehetőségeim határtalanok... :)

000000000

feltéve ha hengeres amit késziteni akarsz!elgondolkodtam rajkta,és a lecke fel van adva!:)))

ukcge40u

Most elmegyek és megálmodok mindent.
Jó éjt! [#wave]

sanka74

Az aspire egyébbként 375 ezer+áfa..ehhez azért többen kellenénk....

sanka74

ja, cut3d/10 eddig, és biztos kézből tudom hogy nincs csapda a programban.De: regizni szigorúan tilos!!!!!Jövő hét szerdáig várom a jelentkezőket,utána már ne(!!) és írok mindnekinek e-mailt, és amint megérkezik a pénz fele már rendelem is, és küldöm azoknak akik fizettek/fizetnek.az egészet nem tudom megelőlegezni, gondolom ezt megértitek, de ezt nem is várta el senki közületek.No jó éjt mindenkinek,összefogás tekintetében tanulhatnának tőlünk szép nagy házban űldögélő emberkék.....

43pbwjg8s

Ha megy, akkor bene vagyok.
Számolhattok velem.

sanka74

E-mail ha lehet.akkor veled Cut3D/12...várjak jövő hét szerdáig????

43pbwjg8s

yb8iik8sz

Tibor, semmi nem biztos. Ami biztos, hogy egy Hammer nagyon sokat fogyaszt, +hogy ArtCam-be ha beolvasol egy álló modelt (stl,obj,ds,stb), el még elforgatod valamely tengely mentén,de lehúzni, főleg úgy hogy csak a fele legyen, nekem nem megy. Berakom Cad-be, kettészelem, és oda és úgy rakom a Wcs-t, ahogy akarom. Na ezt az ArtC nem tudja.(szerintem,de cáfolj meg,örülnék a megoldásnak)

sanka74

Várjak szerdáig?

yb8iik8sz

Várj szerintem, hátha más is. Ez meg amúgy is pasifórum,csak nem variál senki ki már igen. (azt tatár se megettünk)

s7manbs8

Lehet azt is piszkálni, csak ki kell menteni előtte valami jó biztos pincehelyiségbe.[#circling][#circling]

yb8iik8sz

yb8iik8sz

Valami ilyesmit szeretnék csak nem 2000 eu-ért.
Szívesen vennék(szó szerint) tanácsokat.
http://www.cnc-router-routers.com/CNC_Drehtisch_rotary_table_4.jpg

http://www.cnc-step.com/Anleitung_RounDino-120.pdf

sanka74

ma reggel: Cut3d/14..Huuuuuuu.mit válaltam....