Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

sanka74

sms-ben csak a közlemény érkezik meg.nem baj majd a bankban megmondják akkor..

000000000

Van némi kárörömöm,!:))) Nem csak velem .....
Én minden egyes rendezvény alkalmával, végig szenvedem ezt.
Egyszerűen nem értik meg sokan, hogy arról nem kapok értesítést, hogy ki fizeti be, csak a közleményt kapom meg.  
Lehet menni a bankba, könyörögni az ügyintézőnek, ugyan mááá írja ki nekem kézzel az egész utalást, mert nyomtatni nem lehet neki soron kívül, csak a havi záráskor.
Az meg a legszebb, ha befizető, Zöldházi Kft. Közlemény nincs. De nekem tudni kellene, hogy kis jóska (kisbetűt érdemel az ilyen) magánszemély utalt.
Naaaa, jól megmondtam:)))  

000000000

Válassz másik bankot. Nekem a BB kiírja. (internetbank)
Csak sajnos nem nagyon küld rá senki. :(

sanka74

[#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1]Legalább akkor okaztam némi örömöt neked..Egyébbként nagyon jól alakul a dolog,8 utalást várok még.Ugyhogy hétfőn-kedden rendelem is....a hétvégén ott lehet mindenkinél...2 nap mire megjön.Majd hétfő este megírom kinek érkezett meg a pénze addig.Nemes Misi nem Te voltál.

yb8iik8sz

Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy mig 3d marásnál 10% stepover-t illik használni, addig egyszerű terület marásnál,ezt meddig szokás növelni?
(elnzst nem találtm béna vagyok topic,ezrt itt, bár C2d-vel csinálom)
Ksznm.

Jozs

yb8iik8sz

Pl.40 mm-es téglalapot szeretnék 5mm mélyen, sik felület.(kicst cifább a forma). Most 3mm-es maróval teszem(hogy az élek valamennyire megmaradjanak) 50% stepover-el.(de sok részből áll a mű,sporolnék)
Mi az max, amire rakhatom stepovert?

000000000

Szerintem az a max 50%. Legalábbis én nem szoktam nagyobb fogást.

Nemes Mihály

Köszi az infót!!   persze az is jó , hogy nem én voltam az :)

Danibá! Én K&H vok  és E-bankos, ott tökéletesen mutatja az összes tranzakciót!  A név és  számlaszám is ott van + a közlemény is olvasható!

dg8n4i8x

Szia Sanyi!

Kimaradtam a szórásból? Nem jött meg az infó amit ígértél, pedig érdekelt volna a dolog! :(
Üdv!
Balu

000000000

Majd kapsz eggyet ajándékba.

yb8iik8sz

Köszönöm Danibá!  
Gondolom ez optimális beállítás, marót is kíméli, és az anyag is viszonylag tempósan fogy.
Akkór nyomom tovább.Thx.

000000000

http://www.youtube.com/watch?v=SXdlhciROzs" TARGET=_fnew>itt a cáfolás,  csak az én verzióm ezt még nem tudja. A 2009-esben már megvan. Ezt kérdeztem már kétszer is, hogy megvan-e valakinek ez a verzió, de úgy látszik még nincs.

yb8iik8sz

Mondok jobbat,cáfolván téged is,+magamat is(432).
Bármelyik pro is tudja(még a 2006-os is,nem kell se JewelS,se 2009),egyszerűen oda rakod, úgy forgatva,olyan mélyre, ahogy akarod.
Pasta 3d model panelen bárhova állíthatod.

000000000

Ezt letesztelem.
De az "Embross" (a youtube videón 466) csak jobbnak tűnik