Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Köszönöm. Tényleg ez volt a nyűgje. Hűlyére variáltam magam.
Azt mecsináltam codot AtrC-be, nincs vele semmi bajom, csak annnyi, hogy az álltala készűlt marópálya a végletekig kihasználja a 2 lépésben való Z-t. Kicsit mar -4-en,kicsit-8-on,azt újra-4-en,jön-megy kovályog.
Beállítható ennek kihagyása az ArtC-ben? Cut3d-se csinálja.
(Végűl a Mach-be állítottam be a két lépést)

000000000

Na ez jó kérdés. Fejből fogalmam sincs. Ilyet akkor csinál egy CAM progi, ha a prioritásoknál az van előírva neki, hogy előbb próbáljon egy adott területet kitisztázni, vagy maradékanyag marás van beállítva. Vagy a pályák közötti átmenet távolsága van rosszul beállítva. Az algoritmusok általában megkülönböztetik a hosszú és a rövid átmenetet. Ezek között pedig egy paraméterként megadott érték alapján választ. Optimalizáláskor megpróbál minél kevesebb hosszú átmenetet csinálni. Nincs bekapcsolva az optimalizáció véletlenül ? Vagy a prioritásoknál a szintenkénti marás helyett zsebenkénti marás ? Sajna épp nincs fent a gépemen az ArtC, ezért nem tudom megnézni a lehetőségeket.

7vpav5d32

Messen küldök egy kis okost.

yb8iik8sz

Nagyon köszönöm segítség.Bevallom kukára klikkeltem ArtCam,de ezeket a beáll lehetőségeket se találtam.Sehogy nem tudtam megoldani azt se,hogy egy félgömböt,a tetejéről körkörösen lefele marja,és ne oldalra kimenve alúlról.
Majd késöbb újra megküzdök AC-vel,ez a nap techickaosday,egy óra alatt már rá is jöttem,hogy egyik gépen Mach-be teljes a marópálya,míg másikon miért hiányos.DAT file segítet.

nyiszi

Bmp2Cnc-nél tudja valaki miért mondja a program,hogy kevés a memória?(2GB)
Használja valaki?

sanka74

Van az a progi hogy Photo Vcarve.Ismeritek? 37250 Ft az ára.Magánban e-mail........és/fő....

sanka74

Válaszolok mindenkinek,mennyi ideig tartson?Szerintem márc 17-ig elég,az két hét...a multkor is összejött ennyi idő alatt...Tehát akkor márc 17-én 19 óráig várom a e-maileket....csak utána irom hogy mi mennyi,meg hogy...

sanka74

Úgy látszik ez nem egy népszerű progi.Eddig csak nyolcan vagyunk.Más érdeklődő?

Nemes Mihály

Én is lennék   de majd privátba kereslek

000000000

azt tudni kell hogy ezzel a progival nem tudsz nagy fájl terjedelmű képeket feldolgozni,mert egy kb.2 mb-os képpel már lehidaltatod, a legjobb számgépet is!nekem meg van amugy,meg a mr.softwereinek  a másik ékköve is a simplycam!az jobb!:))de nem sokkal!:)))

000000000

vegyétek meg az aspirét ha már ennyire ragaszkodtok a vectrikhez!!!:)))))

sanka74

Az nagyon drága...200 körül van ha jól emlékszem....vissza kellene nézni...

sanka74

Nézd a #427-et.Ezt én kérdeztem meg anno, 375 ezer+áfa az Aspire.

sanka74

Nekem egyébbként bejött a Cut3D,egyszerű és faipari célokra szerintem teljesen jó.Az Aspire esetleg egy későbbi projekt lesz, most a Photo Vcarve van porondon, eddig kilencen vagyunk...remélem leszünk többen is...

sanka74

sziasztok! eddig az uj projekt /10 fő....