Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Sikerült:

000000000

Neked nagyon feküdne a szinkronmodellezés... de a solidworks nem támogatja szerintem...[#vigyor]

5kfiyrw95

Aspire 8.5 használok. Tudtok valami lehetőséget, hogy hogyan lehetne ehhez megszerezni a magyar nyelvű fájlt. Egyáltalán létezik ilyen? És hogyan lehetne integrálni a programban? Mivel a beállításoknál sajnos nem találok rá megoldást.

gaben

Szia,

azt nem tudom, hogy a 8.5-ös verzióval kompatibilis e, de az Aspire 8.0-hoz a tárhelyemen van a magyarítás illetve a magyar nyelvű leírás is.

Üdv, Gábor

designr

Az AC-t látom..de Aspire-t nem..

5kfiyrw95

Csak az ART Cam-ot látom a tárhelyeden. A VERTIC 8,0 magyaritás nagy valószínűséggel passzolna a 8.5-höz is. Nem tudnád előkeresni valahonnan?

gaben

Ezt elnéztem bocs.
Körülnézek hátha megvan valahol az Aspire is.

5kfiyrw95

Köszönöm Gábor

aha3apsb8

Tisztelt forum tagok.
Valaki vállalna relif készîtést fotó alapján?

aha3apsb8

Már megoldodott,köszönöm!

zdf49me4z

Üdvözletem
Egy ismerősöm ajánlotta ezt a forum oldalt ,elmondása szerint , ezen az oldalon ,a jelenleg fent álló problémám orvoslására, itt esetleg kaphatok válaszokat.
Kérdésem önökhöz a következő lenne:
Hogyan lehet Solidworks programban egy szögben elvágott henger palástjára menetes furatokat körben kiosztani?
Összeollóztam egy szemléltető képet, hogy könnyebb legyen elképzelni. Próbáltam már körben görbét létrehozni ,hogy pattern curve paranccsal kiosszam a furatokat de a görbét magát se sikerült létrehoznom ((projectel egy félgörbét igen de úgy nem működött a dolog))
Segítségeteket előre is köszönöm.

remrendes

Sajnos nem erkezett meg a szamitogepem, igy csak elmeletben tudok probalkozni is.
Erre a feluletre talan a legegyszerubben ugy fogsz tudni ellipszist rajzolni, ha csinalsz egy sikot kozepre es arra a sikra vetited a test konturt.
Furatot szerintem nem fog ra kiosztani, mert ettol a gorbetol mindket iranyban lesz anyag.
Az extrude cut jo esellyel megetetheto vele.
Ha eloffszeteled az ellipszist, akkor talan a hole wizzard is mukodni fog, csak nem lesznek egyforma melyek a furatok.

ra8nsmk6w

A rajzodon nem a paláston vannak a furatok hanem a metszett sikon!

000000000

Mintát kell másolni (pattern curve) nálad a (furat) ezt kontura fel lehet vezetni pl...[#wave]

2am4nwzib

.