Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

sanka74

Egy sima bárhonnan letöltött stl fájlal is ki lehetne próbálni.

a86ifm7g5

Próba képen letöltöttem egy stl fájlt, és beimportáltam. És ugyan ebbe a projektbe beimportáltam a vektoros szövegemet is. És itt akadtam el, hogy hogyan induljak a kettő összedolgozásának. Az stl egy gömb felület, és erre szeretném ráhúzni a szövegemet. Próbáltam keresni oktató videót, de azt se tudom, hogy hogyan keressem.

Köszönöm.

juhasz

Jelöld be a Project onto 3d modellt.

dtb

Ha a Vectricet megnyitod, a help szekcióban találsz egy rakás videót a cég saját honlapján, ahol az alapfogalmakat, alap műveleteket bemutatják.

a86ifm7g5

Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek, nekigyűrkőzöm, aztán hátha sikerül valami eredményt produkálni.

000000000

Hajrá!:)
Akkor remélhetőleg hamarosan láthatjuk a sikeres próba alkotásodat ezen a digitalizálási teszt felületen.

NagyZé

Elsősorban villamos emberke vagyok de majdnem mindegyik készülékemet "megfuttatom" gépészeti vonalon is (hogyan helyezkedik el a dobozban, egyáltalán bele fér-e, nem akad el semmi semmiben stb.). Évek óta A Solid Edge V20-at használom. Töredékét sem nem használom ki a program tudásának, nekem eddig megfelelt. Többször neki veselkedtem már de eddig egyszer sem sikerült a dobozom fedelét megmozgatni a zsanér tengelye körül. A kényszerezésnél valamit nem értek vagy rosszul értelmezek. Érez itt valaki elhivatottságot, hogy fel lebbentse a fátylat a szemem elől? Zsanér egyik fele, zsanér másik fele, zsanér tengely. Összekényszerezni és megadhassam a két fél szögét. Lehet itt a fórumon, fel is hívhatom illetve laptoppal a hónam alatt oda is mennék. Díjazásról is beszélhetünk a mogyorós csokitól a kemény valutáig kompromisszum kész vagyok bármire.

happisusu

Hogy tudom a "SAFE Z" értéket nagyobbra állítani??

gabi

Szia
Szerintem itt, a Z1 érték de a többiek talán rá bólintanak  én AC-t használok azért nem nem merem 100ra mondani

happisusu

Köszönöm,[#taps] ez a magoldás

000000000

Valami ilyet szeretnék?

Mintapéldát csatolom tanulmányozd átt ...

LINK

rar pw:0

000000000

sim lépések......

kw484wg29

Üdv!

Érdeklődnék, hogy az AC beszerzési forrásában járatosak olvassák-e ezt a fórumrészt? A kérdés az lenne, tud-e még valaki olyan forrást, ahol az AC valamely pl. 2018 vagy régebbi verziója teljesen legálisan beszerezhető. Az Autodesk teljesen elhatárolódott ettől, de gondoltam megpróbálok még egy kört itt helyben is.
Válaszokat előre is köszönöm.

000000000

Teljes jog az Autodeské!....[#vigyor]

gabi

Szia
 Az ARTCAM 2018-ban megszünt vagyis eladták. Carveco  néven keresd. úgy emlékszem 1400$ kőrül hirdették