Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

2am4nwzib

Erre vannak a ,,ReverseEnginering,, progik ; Geomagic Studio , PlolyWork , XOR, .....stb Jó, ha van a háznál ilyesmi!

remrendes

Ha atkuldod en is meg tudom probalni.

2am4nwzib

Cimatron IT  egy igazi veterán-progi , nekem személyesen nagyon teccik .

bznc93pf5

stl-ből nem is lesz normális síkod!! az egy elbaszott formátum, az arra jó hogy ne lehessen vele normálisan dolgozni, STEP  vagy más értelmes felületet nem fogsz stl-ből kinyerni, a "háromszög" formátumod megmarad örökre, olyan mintha lefestenél egy üveget fémszínűre, de attól még nem lesz fém,az attól még üveg marad

000000000

Cimatron IT átveték a tebis es felületet ...[#nemtudom]

2am4nwzib

Nem csak a Tebis , az ICEM_Surf de még a Catia V6-is hasonlít rá.

000000000

Cimatron nézegetem ugy 5 ...7 éve  de az már normál ikonos felületü volt mint a sw... se... pl

2am4nwzib

Ha gondolod átküldöm PM-be a ,,Student_Standalone_Version,,

dcsaba

NX-et használ valaki? Szükségem lenne egy használható verzióra.

Devecz Miklós

Küldtem egy linket A gmailra. Nem tudok ide linket beszúrni.

246g75s0

Írtam pm-et! Létezik belőle magyar verzió?

2am4nwzib

Óvakodjatok a PLM-verziótól , inkább használni a régi UGS-t(4,5,6).

2am4nwzib

PLM verziótók használati útmutató;
1)internet Ki
2)óraátállítás

246g75s0

magyar létezik belőle?

2am4nwzib

magyar az nincs közte .