Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Termelékenység érdekében lehet érdemesebb lene valami ploter alapu vezérlés......
Ez kiegészitésekel fel csatolható nagyobb grafikai programok alá is corel draw..... flexi..stb!

zoli0302

A megvalósítandó termék nagyon egyszerű, gyakorlatilag pár darab párhuzamos vonal a megtervezése egyszerű, de a mozgatást a varrógéphez kell szinkronizálni, nem lehet az anyagot mozgatni amíg az anyagban van a tű , tehát a mozgatást meg kell szakítani minden öltésnél...

000000000

Csináltam erre már vezérlő programot, de ez egy nagyon szereteágazó téma. Ha komoly termelékenységű a varrógéped, akkor nagyon nagy dinamikájú hajtástechnika kell hozzá.

zoli0302

Egy Yuki AMS re kellene ez a program

000000000

Gyárilag nem volt hozzá vezérlés?

4k0yxz3fu

Sziasztok!  

RhinoCAM problémám van. Tud valaki segíteni?  
előre is köszi!

9npx2xk89

Ez tök jó de miért is?
Please be aware that you will be able to run this product in evaluation mode only. This means you will have access to all the functionality of the products, but you will not be able to do the following:
1) Save milling data with the Alibre Design file
2) Post process created toolpaths
Csorgathatjuk a nyálunk! Másra nem jó.

besirkyjh

Szia  

Hát azért a gyakorlat azt mutatja hogy ha valaki felemeli a fenekét és keresgél akkor van rá megoldás mindig !  

zoli0302

Szegény gép agyhalott, teljesen reménytelen, olyan japán írásjelekkel teli IC kkel van tele amire kézzel írták,rá mit tartalmaz...
Új elektronika kapható hozzá de az milliós tétel lenne , kb háromszorosa a gép árának...

xfg6v697j

A machban a G31-el ,és a probe bemenettel próbálkozz.

zoli0302

Köszönöm, megpróbálom !

xfg6v697j

Azt leírhatnád pontosan,hogy a gép milyen állapotában milyen jelet/jeleket ad a PC felé,mert akkor sokkal többet tudnék segíteni.

zoli0302

A gép teljesen halott, két darab 30V/2A léptetőmotor mozgatja szíjhajtással agy hall érzékelő adja a vélhetőleg TTL szintű szinkronjeleket a mozgatás tiltásához ennyit tudtam kihámozni a félig égett elektronikából ..
A táp 100/24/5V kb 1000VA ez működik

xfg6v697j

A tű indulásakor,és érkezésekor is ad egy jelet?
Vagy amikor a tű nincs felemelve,akkor folyamatosan szolgáltat jelet?
Ilyesmi információk kellenének.
A Mach-al szerintem bármit el lehet vezérelni.
Én a multkor egy 256 ledből álló ledkockát vezéreltem vele multiplex módban egy LPT-röl.
Szerintem ez is megoldható,a megfelelő infórmációk birtokában.

zoli0302

A tű alsó holtpontjának közelében egy lefutó élet produkál és LO szintre vált a jeladó aztán felfutó élet 45 foknyi elforduás után és HI szintre vált, ha ezt meg tudod oldani Mach3 ból nagyon tudsz :)