Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

9npx2xk89

Volt metszés, rajzoltam egy másikat, ott leszedtem minden túllógást. Hibaüzenet nem jött, ellenben azt csinálta, hogy csak a betűk belsejét szedte ki. Most valaki árulja el ha a külső vektorom össze van joinolva, mi a különbség ez, és a beépített lekerekített téglalap között, hogy ott jól csinálja, ennél meg rosszul, és hogy lehet rávenni, hogy jól csinálja?
http://kepfeltoltes.hu/120918/gond3_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

bznc93pf5

jó lenne ha kisebb méretű képeket töltenél fel,

köszi

000000000

Nálam semmi baj vele, símán tud marópályát csinálni belőle.
Igaz, én CNC USB controllert használok.
Símán megeszi a dxf-et. De AC-ban is lepróbáltam, ott sincs semmi gond.

9npx2xk89

Bocsi ahhoz át kéne méretezni, és nem biztos, hogy látszana minden. Ekkora a monitorom.

9npx2xk89

Felraktam ide.
Ha valaki tudja a megfejtést írja le előre is megköszönöm, legközelebb ezzel is beljebb leszek.
http://tele-work.hu/sajat.art" TARGET=_fnew>Innen tölthető

000000000

Talán nem zárt a külső kontúr.

gorbi

Sajnos nekem ujabb AC-m van és nem tudom beolvasni de a vector doctor menüpont segíthet esetleg, mert kijelöli a hibákat. Szerintem kis folytonossági hibák lehetnek vagy csak a legnagyobb nagyításban látható hurkok.

Rabb Ferenc

Ahogy © vakeger is írta, a külső vektor nyitott. A bal alsó sarokban - ha erősen ránagyítasz - jól látható, hogy két kis szakasz nem kapcsolódik a kerethez. [#email]

2mhkh08yk

Köszi, marópályát a cut2d nekem is csinál, csak akárhogy is mentem el, a mach3 esik kétségbe tőle. Nálad milyen verziójú mach3 van?

bznc93pf5

nyugodtan átméretezheted a képet akkor is lehet itt látni, eddig csak te vagy egyedül aki rendszeresen ilyen böszme nagy képeket rak fel

9npx2xk89

Köszi! Most már a vektor doktort is ismerem.

000000000

Én nem mach3-at használok!

zoli0302

Szia !
Kattints a külső hullámos vektorra ha nincs bezárva akkor egy piros és egy zöld négyszöget látsz a vektorok végén, ha így van jelöld ki a vektort és a vektorok egyesítése/bezárása menüponttal orvosolhatod a dolgot. A feladatot szerintem a funkciómegmunkálás nevű programrésszel jobban meg tudnád oldani, mert ha kúpos szerszámot használsz minden sarok úgy fog kinézni ahogy kell.

000000000

Szia Azhofi!
Aspirevel csináltam a marópályát,a mach simán megette.A görbe vonalakat nem ártott volna kombinálni,(R;S)vagy összefűzni,mert az egyenes meghúzása után a maró mindig kiemel.

2mhkh08yk

Köszi mindenkinek az ötleteket, az oldotta meg a problémát, hogy a general config képernyőn egy bizonyos IJ módot kellett átállítani arról amin volt, arra amin nem volt. Így már szereti az íveket is. Megírná valaki, hogy ez mi is pontosan?