Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

s73tgf9vg

Üdv!
Az Edgecam-et ismerőktül kérdem, hogy hogyan lehet a programot úgy beállítani, hogy a g-kódban ne spirált használjon amikor megy lefele a meróval, hanem lineáris elemekből rakja össze? A Mach3 folyton kiakad azoknál a soroknál, ezt írja és a gugli szerint ez valamilyen spirál. Esetleg javítható?
http://sware.hu/Error.jpg" border=0>

xfg6v697j

aatól a sortól én is kiakadnék.
Ezt biztos,hogy nem a mach-hoz generáltad.
próbálj másik postprocit választani.
A G17 az X Y síkot vlálasztotta,ezért a G2  után a K szó nemkellene ettől simán kiakadhat.
És persze az IJ módot a generalkonfigban is be kell állítani,mert az sem biztos,hogy jó.

s73tgf9vg

Utánanézek ezeknek, de az itt található ZIP-ben lévő géppel készítettem.
http://www.cnczone.com/forums/edgecam/20050-post_processor_mach_3_a.html

VViktor

Sziasztok.Valaki súgja meg nekem,hogy a 3Ds Max-ban miképp lehet egy objektumot meggörbíteni?
Mert van egy szép szőlőfürtöm,de az istenért sem tudom meghajlítani :D
Szóval ha valaki tudja ,ne fogja vissza magát.
Előre is köszönöm: Viktor.

s73tgf9vg

s73tgf9vg

Egyébként sikerült összehozzam a Mach3 spirlálos dolgot, most majdnem tökéletes a kód.
A Code Wizard-ban kellett a Machine-nél megadjam, hogy a "Helical Arc Capability" az not supported. Mindössze ennyi volt a baja.

VViktor

Ezer hála lehet ez kell pont ;)

000000000

sziasztok kérdésem a következő..........splineből vonalláncból,hogy lehet line and arcot csinálni ????a szétvetés parancs az nem jó....csak sok kicsi vonalat csinál.....segítségeteket előre is köszönöm

000000000

Node edit, majd ráviszed a kurzort a vonalra és nyomsz egy "L" vagy "A" billentyűt. L=line A=arcs

000000000

nem sikerült meiszter vagy nem csinálok valamit jól..... AutoCad2009 esem van van egy rajzom ami splineval van rajzolva és nekem a gépem(Homag Woodwop 4.0 szoft) csak line and arcssot ismeri. tehát marad a kérdésem az előző hogyan lehet splineből line and arcssot ?

000000000

vagy létezik egy szoftver ami konvertálna ??

000000000

ArtCam, Aspire

RogerCo

Sziasztok,
Létezik olyan progi ami az RLF filéből csinál mondjuk STL-t, OBJ-t? Az artcam-on kívül? mert az egyenlőre nincs, és ezért nem is szeretném feltenni.

Béni

Nem tudok ilyen programról, ami civil felhasználók számára elérhető.
Ha nem nagyon gyenge a géped, akkor VirtualBox alá telepítve használat után nyomtalanul eltávolítható az AC.

RogerCo

Nem nagyon gyenge, és fut is rajta két virtuális gép.
Csak nincsen ArtCam-om, egy 2010-es fedő nevű valahol volt, de az valamiért nem volt jó...