Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

amugy v12 könyü meg tanulni aztán már könyebb az st2 verzioval is báni!

000000000

Ezel készült modelek [#vigyor]
http://www.4shared.com/file/NsVEUomM/Se12_sample.html" TARGET=_fnew>se12_sample
vagy müszakirajz érdekelne[#kerdes]

000000000

Köszi! A Video melyik programmal készült?

000000000

szia!
solid edge v12 de minden ott van egyben ha kiakarod probálni!

000000000

Ha tudol küldeni valami linket Vcarve-hoz akkor ránézek a hétvégén, hogy mit lehet tenni ez ügyben.

000000000

Szia!
Azt értem, hogy mivel rajzoltad. Van ott három video, azt kérdeztem, hogy mivel készült.[#kerdes]

000000000

Mit tud a programod elektron?
Ismer minden G és M kódot? Vagy csak az alapokat?

000000000

jaaaa http://www.tlxsoft.com/en/" TARGET=_fnew>>>>EZEL<<<<
kinai progi igy a neve is az!

43pbwjg8s

Szia vakegér!
Kőn egy FTP amire lehet rendes sebességgel tölteni!

43pbwjg8s

Elvileg csinálhatok egy listát (elég hosszú) a kimeneti lehetőségekről. Te lehet találsz további feldolgozót hozzájuk.

000000000

[#szomoru1] Sajna ilyesmiben nem vagyok járatos, nem szoktam használni FTP-t. Nincs valami külsős forrás ?

43pbwjg8s

Valahogy megoldom majd.
Kűggy már rám egy mélt a címeddel légyszíves!

s7manbs8

Ami alapkódok vannak, azokat tudja, persze kinek mi az alap. Olyasmi szinten van talán mint a TurboCNC DOS-os verziója a működés szempontjából. De nem tud olyan sokat kódot, de az alapkódokkal azt meg csinálja kb. amit meg lehet.

s7manbs8

Na most már csak gyorsan el kéne végezni egy mérnök tanfolyamot, aztán még érteném is a programot, erre mondja KisKZ hogy nem szeretünk tanulni. :) Tényleg át kell azért nézni a menüpontokat, meg a technikát amik a rajzolásnál használhatók és pár nap gyakorlat kell mire könnyen megy biztos.

43pbwjg8s

"....erre mondja KisKZ hogy nem szeretünk tanulni. ..."

Közben meg bagoly mondja ugye. :)
Akárhogy próbáljátok belémverni az eletronikát, esélytelen vagyok a gyors fejlődésre.
Mndenkinek megvan a maga keresztje. :)