Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Ha valamelyik éppen kell, vedd meg egyenként a minőségit.
A készletben árult mind gyatra minőség. Persze van a megfizethetetlen kategória (3-400 Eur.)

Kristály Árpád

Halihó Csuhás!

Szerintem jól döntöttél!
Én is belefútottam ilyen történetbe
...art sem ér!!!

000000000

Szia,

Miért nem veszelAldiban vagy a Lidlben 5999 Ft-ért?
Ugyanez a kategória, ha nem jobb, harmadáron, és 3 év korlátlan garancia.
Használod, és egy év múlva visszaviszed, kérsz másikat, vagy a pénzt.
Ami szerszámot vettem ott (akár elektromos is) hobby vagy akár otthoni építkezési célra (fokozott igénybevétel) mind megfelelt, meg voltam elégedve vele.

000000000

Neked is igazad van, én is a régi békebelit használom, és majd veszek egyenként pótlást, ha elkopik, törik, vagy elvesztem.
De komplett készletet csak ilyen Workzone márkájút vennék, az ára és leginkább a 3 év garancia miatt.
Minden más bolt rosszakodik a garanciával (a maszek, vagy magyar tulajdonú végleg sóher), de még az OBI is.  
Ezeknél (Aldi és Lidl) azt szeretem, ha elromlik valami, nem szopatnak a javíttatással, ami egyrészt idő, másrészt sosem lesz olyan, mint újkorában, hanem egyből tolják vissza a pénzt.

w0hgtwf3w

Ezt az ALDI-s LIDL-s garanciát most kell kihasználni.
Nem sokáig lesz ez így.

000000000

Nem ipari felhasználású, de a barkácscélúnál jobbak.
Például Black & Deckernél erősebbek, masszívabbak, amiket vettem.
PL. SDS fúrókat vettem tavaly 3 db-ot 3999 Ft-ért, 1 méteres mind, átmérő 12, 16, 24mm.

Ez pedig a menetmetsző, nem egy nagy rizikó ennyi pénzért.

http://www.aldi.hu/hu/media/offers/01_13kw52_mo/kw01_v_nagy_02.jpg" border=0>
• 10 darab menetvágó pofa: Ø 25 mm
• 10 darab menetfúró kézi és gépi használathoz
• 8 darab HSS-maglyukfúró
• tartozékok: menetvágó tartó, T-alakú menetvágó
   tartó, fordítóvas, csavarhúzó, menetidomszer  
4999 Ft.

Csuhás

Nagyjából ilyen készletem van jelenleg is. Gépi menetfúróim vannak így csak a metszőket szoktam belőle használni. Nem kedvelem mert nagyon összevissza az élgeometriájuk. Volt ami kitört már, és gyakran lenyúzzák a menetet. Van pár méretben minőségi metszőm, azokkal nincs gond. A nagy készletet inkább a ritkán előforduló méretek miatt vettem volna meg.  

smalla

Nekem is van ilyen workzone nevű, a 6-os menetfúró egy kalap rosszt nem ér belőle gyárilag. Sajnos 2 menetem bánta mire észrevettem...

emfst7wwa

Hello,
Nekem is van ilyenem, használhatatlan. Olyan az élgeometriája, hogy nem tisztul belőle a forgács. Beragad, még alumíniumra sem jó.
Gusztusos a doboz, meg úgy az egész.
DE ócskapiacról érdemesebb készletet összeállítani. Békebeli magyar, orosz az igazi vagy az igazi szerszámgyártóké (Iskar Güring Emuge megfizethetetlen) Az ilyen atorn kínai is otthonra szuper kb békebeli szint.

Bicska

Sztem - ahogy a neves gyártóknál sem - kopásból eredő hibára nincs garancia.  - Ahogy a HILTI akkura sincs... [#nemtudom]

keri

Ilyenekkel csak szenvedni lehet.
Ezeknél az olcsóknál még a HSS sem biztos.
A kínaiak is erre apellálnak, hogy ennyiért sokaknak megér egy kísérletet.
Én mindig megveszem a minőségit, darabra amire éppen szükségem van, így már összejött apránként egy kb. ekkora készlet, és nincs szenvedés, meg nem is adtam ki feleslegesen egy fillért sem.

Gagyi szerszámok persze néha jók, főleg egyszer használatosnak. Vettem már felsőmarót, ütvefúrót 7000forintért, arra amire vettem hibátlan, és mivel egyszer használatosnak vettem, a munka végeztével minden további nap csak ajándék volt.

keri

Erről jut eszembe, megnéztem hogy a DeWalt fúrómhoz mennyi az akku.
Dobtam egy hátast, mert annyiba kerül egy darab, mint amennyiért a fúrót vettem két akkuval.
Ezek hülyék, főleg hogy pontosan tudom hogy 5darab 18650-es LiIon cella van benne ami a legdrágább helyen is 2600forint...bruttó.

Bicska

Úgy rémlik, hogy http://www.akku-elem.hu/help.php?section=contactus&mode=update" TARGET=_fnew>EZ régen egy független cég volt, jó áron jól dolgoztak. Más volt a honap is stb... Esetleg egy telefont megér...

Bicska

Jah, igen, szal a Bocskai úton lévő üzletükre gondoltam előbb, akkor csak az volt a honlapon. [#nemtudom]

svejk

Már többször vásároltam az http://www.mscbp.hu/Products.aspx?CategoryID=38" TARGET=_fnew>MSCBP-nél érintőképernyőt.
Most is gyorsan kellene egy 7"-os hagyományos rezisztív, de csak "szélesvásznút" látok náluk ebben a méretben.
Nekem 4:3-as kellene -most csak fejből írom- , 155x115 mm-es.

Holnap azért felhívom Őket, de ha esetleg tud valaki másik helyet ahol lehet kapni ilyeneket, azt megköszönném!

Holnap azért felhívom Őket