Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

w987wzmm

Azt elfelejtettem írni, hogy Budapesten, vagy környékén.

w987wzmm

VighLajos

Szevasztok!
T-profilú szálanyag beszerzési forrását keresem.
Anyag: alumínium, de lehet vas (acél) is.
Méretei:  
A T magassága: 8 mm
Szélessége: 12 mm
A T szárának magassága 4 mm
A T szárának szélessége 8 mm.
Két szál 40-50 cm-es darabra lenne szükségem
Faipari fűrészgép T-nútjába kellene.

000000000

Sziasztok!
20 pólusú honda csatlakozóhoz hol tudok beszerezni csatlakozóházat?

svejk

smalla

Sziasztok,  
tudja valaki, hogy 3-4 mm vastag borszilikát hőálló üveglapot kis hazánkban hol lehet beszerezni? Az üvegesek csak néznek, mint a moziban, mikor erről kérdezem őket, s azt mondják nem is hallottak róla. S ajánlanak kandallóűveget, ami kb 5x annyiba kerül, de mindenkinek csak az van, valami rovax, vagy ilyesmi néven is fut és színezett. Ami nekem kell az átlátszó, és még annyit tudok róla, hogy az összes laborüveg ebből van gyakorlatilag, a kémcsövek és egyéb dolgok, de síküveg formájában nem találtam sehol.

Bicska

Mekkora kellene? Ha kicsi, akkor petri csészéből esetleg meg tudod megcsinálni!?

VighLajos

Szevasztok!
Hátha több az olvasó:

T-profilú szálanyag beszerzési forrását keresem.  
Anyag: alumínium, de lehet vas (acél) is.  
Méretei:  
A T magassága: 8 mm  
Szélessége: 12 mm  
A T szárának magassága 4 mm  
A T szárának szélessége 8 mm.  
Két szál 40-50 cm-es darabra lenne szükségem  
Faipari fűrészgép T-nútjába kellene.  

vjanos

Tehát 4mm hosszon 8mm széles, aztán újabb 4mm hosszon 12mm széles?
Nemtom létezik-e ilyen... esetleg 12-es négyzetből kimarni?

smalla

195x205x4mm es kellene, és teljesen sík. A petricsésze alja szerintem nem ilyen.

VighLajos

8x12-es rúdanyag 8 mm-es oldalaiból kimarunk 2 mm mély és 4 mm magas részt.

wm94bppdn

Biztos nem vagyok benne, de a hőtűrő képessége miatt azt gondolom, hogy a konyhai sütők üvegajtaja, vagy annak betétüvege bórszilikát anyagú lehet, és kb. 4 mm-es. Azt nem hiszem, hogy "teljesen sík", de látható torzítása nem szokott lenni. :)

smalla

Gondoltam már erre, de úgy néz ki, hogy azt csak ajtóval együtt adják, ami megint drága emiatt. Gondolom az üveg annyira olcsó magában, hogy nem éri meg vele foglalkozni...