Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Földi Péter

Szeretnék segítséget kérni. Aluprofilhoz keresek (100x100) kötőelemeket, könyököt, 10-es NUT-al. Lehetséges, hogy van olyan üzlet, ahol kapható, de nem találtam. Előre is köszönönet érte! Üdv,Péter

Földi Péter

Nagyon köszönömm, rengetegett segített a cím.

Földi Péter

wa76ftbim

Sziasztok,

keresek, olyan magánszemélyt, céget aki segítene kivágni nekem 6mm alu lemezből ezt a két alkatrészt:
http://i876.photobucket.com/albums/ab330/chrisk6531/SAM_0442.jpg" TARGET=_fnew>ezt
A keret befoglaló méretei 370x370mm a nagyságrend kedvéért. .dxf-ben megvan a megmunkálni kívánt minta.

Köszönöm a segítséget.

000000000

Nem tudja valaki, hogy Honda csatlakozóhoz házat hol lehet beszerezni?

a77ruejwh

Egy olyan kérdésem lenne, hogy 0,6mm-es fúrót hol lehet jó áron venni?

s7manbs8

Mit fúrnál vele ? Valami vastagított szárút keresel ? Nálunk a sima boltban van a sima az valami 30 FT /db.

a77ruejwh

svejk

A szerszámkereskedések meghozzák, úgy 3000 Ft körül lehet.
Ha jó lenne az 1/8"-os szárú akkor viszont Gyárfás Attila fórumtársunk a Te embered.

Ha megfelelne a 0,026"-os átmérőjű keményfém, 1/8"-os szárral, akkor 4-5 db-ot tudok én is adni.

a77ruejwh

köszönöm! megmérem holnap, hogy jó e a 0,026-os
Conradban vettem 1300FT/db, de keresek még forrást . az 1/8"-as szár tökéletes