Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

wm94bppdn

A lomisoknál biztosan kapsz. Nem tudom, hol terülsz el, a honlapod at nem tudtam megnyitni, de az ország nyugati felén, Pápától nyugatra minden faluban vannak. Vaterán is lehet kutakodni, és meg lehet nézni, hol, mikor van lomtalanítás. A vasazókat nemigen érdekli az üveg, nem bánják, ha kiveszed, különösen, ha adsz mellé kétszáz forintot.

000000000

Elkészíteni el lehet. Csak nem gazdaságos.
Pár éve nekem is kellett hasonló. Kénytelen voltam kimarni.  
De, szerényen számolva is a többszörösébe került volna a bolti áránál, ha fizetnem kellett volna érte.  
Sajnos az egyedi gyártásnak ez a hátránya.

PSoft

"...de az ország nyugati felén, Pápától nyugatra..."

Biztosan tudom,hogy vannak Veszprémtől keletre is.:))

Bicska

Csuhás

Ismeri valaki ezt a készletet? Több nekem még hiányzó méret van benne. Szóval megvenném ha elfogadható minőség volna.

http://szerszampiac.hu/keziszerszamok/menetfuro_menetmetszo/moller_110_reszes_menetmetszo_keszlet" TARGET=_fnew>Menetkészlet

PSoft

A "mezei" http://p1.vatera.hu/photos/7a/dc/acd6_2_big.jpg" TARGET=_fnew>150-300-500W-os reflektorok előtt,milyen üveg van?
Az nem lenne jó?
Vagy,...egy döglött scanner üveglapja?

[#fejvakaras][#nemtudom]

vjanos

Ezt nem, de ilyen márkás dugókulcskészletet nézegettem egyszer. Az nem tetszett.
Rossz kínai marketing ez a "Möller germany" meg "Strauss austria"...

De ettől még alkalomszerűen jó lehet :)

vjanos

Meg hogyhogy csak kettesével vannak a fúrók?  
Nem elővágó, utánvágó és készrevágó szokott lenni a kézi készlet? [#confused]

Rabb Ferenc

Rabb Ferenc

000000000

Amit én Möllert láttam az kimeríti a szemét kategóriát.

Sz.József

Csak "óvatosan" (körültekintően) az ilyen és hasonló készletekkel.
Már jártam úgy ilyennel (nem ezen a néven futott), hogy a Sr-re akartam vele  
menetet vágni és a metszőnek "kinyalódott" a belseje az első alkalommal...(?)
Persze remélhetőleg nem mind ilyen minőség...

Csuhás

Köszönöm a véleményeket, nem veszem meg. A képeket nézegetve úgy tűnik nem köszörült a fúrók menete, ez pedig a gagyi jellemzője.

Csuhás

Van esetleg megvételre ajánlott békebeli menetszerszám a piacon? Elsősorban a metszők illetve néhány finom menet érdekelne.