Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

mibol godolod hogy megtartja az alakjat? szabo vagy?

000000000

bocs talan ma erzekenyebb vagyok a hulyesegre... van rozsdamentes lemezem, nem valamilyen janem konkret meretu  meg gozom is van meg valtozik a rugalmassagom nedvesseg hatasara    van fogalmad mennyi okorsegg ez amit irtal?

s2k5ycubj

Próbáld meg keresni a Gulácsi Zoli bácsit,neki sok mindene van,már rég láttam sajnos írni ide.

000000000

s2k5ycubj

Szia Zoli! Van esetleg tr6-os belső menetlapkád?

motion

Na mi történt? Legurult pár pohárka?
Hogy érted, hogy "NULLA bejedzesu regisztracioval" ? Én 173 hozzászólást látok...
A másik dolog, hogy ilyen jellegű semmitmondó kötözködő vagy épp hülyéskedő hozzászólásokból mindenki könnyedén össze tud hozni 1500-at...
Azért szívesen összevetném a Te és Zovax kollega hozzászólásait. Tartalmilag természetesen....egyébként meg a fele beírásodat úgy kell kitalálni, hogy mi a fene is akar lenni. Ez pl mi akart lenni: "KIK koze kerultel?"  Csak már ha kötözködés van...

Szerencsétlen csak érdeklődik...
Na én is léceltem innen mára.

Maradok tisztelettel.

000000000

Szia. Bocsánatot kértem. Én vagyok hülye. Persze gőzöm sincs mi az a rozsdamentes. meg mi az hogy mégis rozsdás. meg lágy legyen meg kemény. meg. Meg átnedvesedik mint a nőknek hárfázáskor. Nem magam miatt szóltam hanem értetek!!! Vagytok itt néhányan profik jó fejek sok szakmában. És azt állítja rólatok hogy gőzőtők sincs! Neki van gőze a metalográfiáról. meg átnedvesedik. persze lehet hogy teszkérdésnek szánta és én vagyok hülye hogy ugrottam rá.

000000000

Lassíts !! A "halvány gőz" arra értendő , hogy tudja-e valaki honnan lehet ilyent beszerezni .A "ne korrodáljon" pedig a "más anyag"-ra vonatkozott . Szedd össze magad és minél hamarabb gyógyulj meg !(Mert úgy tudjuk az intenzíven vagy .)

000000000

na jó bocs mégegyszer... csak probáltam kiállni mellettetek. Rosszul esik ha valaki taplónak nézi azokat az embereket akiket én minden határon tul tisztelek! foley nak csak annyi, mivel magánban nem érem el, csak hogy tudja, kb35 éve foglalkozom feliratkészítéssel, rendkívűl érzékeny  vagyok a helyesírásra. Most nem könnyű takaró alatt monitorelvezetésekkel gazminitorral az ujjamon 3 db granüllel oxigénmaszkban mobilon eltalálni a betűket. :)

smalla

Köszi, ő már meg is talált engem, szerintem a héten majd valamikor találkozunk. Köszi

4k0yxz3fu

Mittudom én, ártól is függ. Egy A5-ös darab is elég bőven, de ha kisebb az se baj.

4k0yxz3fu

Látom itt egyesek elég rossz hangulatban vannak :-)

4k0yxz3fu

Maradjunk akkor 0.05 mm alatti vastagságú kemény rozsdamentes lemeznél, hátha ez érthető, bár a megnyilvánulásokból nem a segítőkészség látszik de nem gond, ez is egy információ.

4k0yxz3fu

Tegnap húztam le nyáklemezről a réz filmet. Nem mértem meg milyen vastag, de kb ez a jó vastagság, csak a réz túl könnyen szenved maradó alakváltozást. Acél kéne.