Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

L. Imre

Itt találsz ilyesmit:

http://www.ebay.de/itm/Metallfolie-INOX-1-4310-100x250x-0-06mm-0-07mm-0-08mm-0-09mm-0-1mm-/170981169962?pt=Rohstoffe_Materialien&var=&hash=item6d7c032aa5" TARGET=_fnew>Acéllemezek

Nekem van itthon V2A NiCr lemez tekercsben, 0.15 vastag, 100mm széles, maratással készítettünk belőle acél maszkokat színházi lámpákba. Nagyon jó hőálló anyag. A neve mindent elárul, ebből készült az a bizonyos rakéta is a 2. VH. idején.

Én is belefutottam a kis mennyiség vásárlásának problémájába. Megkérdezték a Körvasútsoron, hogy raklapon, vagy konténerben kérem. Meg is kellett venni 1 tekercset, akkoriban (15éve) volt kb. 300-400 ezer Ft. És tényleg raklapon jött!

L. Imre

000000000

0,07 mm körülieket láttam USÁ-ból, (304 Stainless Steel Sheet (22 ga.) .029" x 12" x 24" - 2B Finish) 2300 Ft + 12600 szállítás áron USÁ-ból.

Van viszont német Ebay-es cím, ahonnan akár még 0,01-est is vehetsz hasonló áron, de töredék fuvarkötséggel.
http://www.ebay.de/itm/Edelstahlblech-Edelstahlfolie-Federstahl-B-100mm-x-Starke-0-01-1mm-1-4310-/181079120001?pt=Rohstoffe_Materialien&var=&hash=item2a29281881" TARGET=_fnew>Német rozsdamentes lemez eladó

kuv5p7226

4k0yxz3fu

Oké kösz mindenkinek, rendeltem!

A 0.15 az sajnos vastag. 0.05-öst meg 0.02-est rendeltem.Meglátjuk.

9a43swpp

Majd számolj be, hogy az 50 mikronos fólia mennyire teljesítette az elvárásaidat... én speciel szkeptikus vagyok. Kb. az alufólia tulajdonságait várnám egy ilyentől.

kuv5p7226

40 mikronosom van, háááát... azért még a grillező alufóliát (ami vastag és keményebb) is könnyedén tudom kézzel tépni, ezt nem. Sniccer már szépen vágja, de kézzel nem megy.

000000000

Ha csak a színe miatt kell, és kopásállónak, elasztikusnak kell legyen, akkor létezik 5 rétegű Inox hatású PVC fólia.
Ezzel húzzák át a háztartási gépeket, konyhapultokat, hogy megegyezzen az INOX konyhegépekkel.  
(Van egy fehér mosógéped, és Inox mosogatógéped pl.)

000000000

Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egyik ismerősömék használt(ha jól tudom aukciós) CNC marógépet szeretnének vásárolni
(3 vagy 4 tengelyes, masszív darabot). Tudnátok esetleg javasolni valakit, aki ilyen nagyobb méretű gépek szállításával foglalkozik? Köszönöm a segítséget előre is!  
Üdv,
jeges

smalla

kellene tudni a befoglaló méreteket és a súlyát. raklapon van e? targonca rendelkezésre áll e? Meg honnan-hová (város)

000000000

Üdv smalla!
Pontosat még nem tudni, de amint rendelkezésre áll több információm jelzem. Több típust is néznek. Külföldi aukciós oldalakon egyaránt keresnek, hogy teljes legyen a kép a lehetőségek terén. Csak magyarországi szállítás jöhet szóba vagy külföldi is?
Üdv

smalla

Az ismerősöm csak Európával foglalkozik. Miheztartásvégett nekem egy 750Kg-os gépet Ausztriából (kb 500km) 60000+áfa áron hozott be úgy, hogy befért 3,5T-s autóba és targoncák várták mindkét oldalon. Nekem sürgős volt, a kocsi csak az én gépemet hozta, ha nem olyan sürgős a dolog és ráér bevárni egy nagyobb autót, amivel más is utazik, úgy nyilván olcsóbb lesz, de tovább tart. De amíg nincsenek meg az alapadatok, addig nagyságrendet sem tudok mondani.

000000000

Értem és köszönöm a segítséget, illetve az információkat is! Amennyiben tudok újat írok!

szf

Sziasztok!
Keresek Omron SGDH szervohoz kábelt ,de a csatlakozok is megfelelnének.

svejk

Csatit leggyorsabban a Farnell-től tudsz venni.