Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Köszönöm a felajánlást!

Közben agyalok, hogy lehet mégis csak csinálni kellene, mert a BF20-hoz 12-es leszorítókészletem van, az M10-es menettel működik.

Ha ezekbe a 14-es horonyba valókba is M10-es meneteket fúrnék akkor csereszabatos lenne a már meglevő készletemmel.

Persze leszorítóból sosem elég...

w0hgtwf3w

Hát meggondolandó.

De ha kell akkor nyugodtan szólj !

icmatyi

Sziasztok!

Keresnék legalább 10mm vastag megfizethető áru hőálló műanyag lemezt. Amit azért lehet fúrni marni. Egy kis asztali reflow kemencébe lenne majd felhasználva és el kell viselnie a 200fokot ill. rövid távon a 250 fokot is. Kérlek ha tudtok ajánljatok már nekem valami jó anyagot beszerzési forrással együtt. Amit szoktak használni pl durostone anyagot hullámforrasztáshoz az megfelelő lenne, de az sajnos nem egy olcsó anyag.
Előre is köszönöm a segítséget!

54ip3ywec

54ip3ywec

Még esetleg peek lemez, az rövid ideig 300C° is bír.
http://www.umundum.hu/termekcsoport/peek" TARGET=_fnew>    forgalmazó

keri

Muszáj műanyagnak lennie?
http://www.holes.hu/hu/muanyagok/technikai-adatlapok" TARGET=_fnew>Holesnál vannak jó anyagok de nem olcsók ezek sem.
Ha a teflon megfelelne, az viszonylag olcsó.

u3xrz0cut

svejk

Hát hogy mi az olcsó az relatív, de én is meglepődtem, hogy csak 7800 Ft kilója a teflonnak.
E körül van a Holesnál és a Quattroplastnál is.
Vannak műanyagok amik ennél drágábbak.
Viszont két fajta teflon létezik, gondolom ez az olcsóbb.

u3xrz0cut

nem lettem okosabb.
Azt hittem, hogy tényleg van olcsóbban valahol....[#rinya]

vjanos

svejk

svejk

Horváth istvánnak az útmérővel kapcsolatban.

Én 8000 Ft-ért vettem, most is kb annyi az áfával és postával.

http://www.uni-max.hu/digitalis-hosszusagmerok/digitalis-merorendszerek/meroeszkozok/muhelyfelszerelesek/l/" TARGET=_fnew>Uni-Max

icmatyi

Köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Az alábbi cégeknél már én is érdeklődtem, eddig amit találtam legolcsóbbat az a Teraglobus-nál a PTFE teflon lemez 8000Ft/kg. Amit eddig ajánlottak az mind drágább anyag volt eddig:(

000000000

Sziasztok,

Egy és kétoldalas nyákpanelt honnan szoktatok venni?
Ha a táblás drágább, elvileg jó nekem a maradék anyag is, a lényeg, hogy 60X80 mm-es darabok kijöjjenek belőle.
Anno kölyökkoromban kilóra vettük ezeket.
Előre is köszi.

Tibor

svejk

A valamire való elektronikai boltok ma is tartanak.
Itt a fórumon pedig keresd Egyújabbgépépítőt.