Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Virbo

Sziasztok!

Pesten hol lehet vékony plexicsövet kapni?  

svejk

http://www.plexikum.hu/plexicso" TARGET=_fnew>Nálam a 3. találata a guglinak a "plexi cső" szavakra.

Az más kérdés, hogy a valóságban van-e nekik raktáron.

svejk

Viszont ha valahol veszel kérdezz rá légyszi a policarbonátra is, engem az érdekel.

Virbo

Köszi, néztem én is, de nekem sajnos hamar bezárnak...

smalla

Sziasztok. Keresek kicsi váltólapkás esztergakéseket, max 12x12mm illetve d16mm mérettel, tudnátok segíteni, hogy honnan lehet ezeket jó áron, hobbykategóriában beszerezni?

Köszi

svejk

Értem én hogy el kell adni a háromszög lapkákat is, de én biztos nem vennék ilyen idétlen alakú késeket.

s2k5ycubj

svejk

Amelyik gépbe 10-es kések valók, oda eleve nem való a lapkás, hanem inkább a borotvaéles HSS.
Persze tudom vannak éles aluhoz való lapkák is...

s2k5ycubj

Lehet negatívval is forgácsolni kis géppel,csak legalább 100-as vágósebesség kell. A legtöbbje jól viszi,persze,ha hosszú az anyag a pozitív élszögű szerszámok kerülnek elő,az biztos. De,ha sokat kell forgácsolni,én biztos negatív élű lapkás késsel tenném.

smalla

Cnc eszergáról van szó, rozsdamentes anyagba dolgoznék, ezért a hss nem opció, de ez egy kis gép 12x12x~60as es szerszámokra. Szóval ha ilyet tudtok ne kíméljetek.

4k0yxz3fu

Sziasztok!

Keresek nagyon vékony rozsdamentes acél fóliát kb 0.01-0.05 közötti vastagságban. Van valakinek halvány gőze, hogy létezik-e ilyen ebben az országban valahol? Mintamennyiségről lenne szó. Más anyag is jó egyébként csak legyen nagyon rugalmas, tehát olyan kell ami tökéletesen visszanyeri az alakját meghajlítás után és sokáig nem változik a rugalmassága semmilyen külső körülmény hatására (pl nedvesség).  

4k0yxz3fu

000000000

szia nem erelek hogy NULLA bejedzesu regisztracioval hogyan gondolod??????? KIK koze kerultel? Egyaltalan van fogalmad MIT kerdeztel? Vagy csak mi vagyunk a taplok hogy nem tudjuk hogy a rozsdamentes amugy rozsdal???