Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

VighLajos

Pár évvel ezelőtt egy vastagsági gyalugépet vettem az aldiban. Az emelőszerkezet egy körbefutó lánccal és négy lánckerékkel volt megoldva. Az egyik lánckerék eltört, a gépet visszavittem a blokkjával együtt. A boltos hölgy megállapította, hogy ez javítható. Nosza, rajta, ezért hoztam. A gép ott maradt a boltban.

Felírták az adataimat, majd értesítenek.
Értesítés helyett küldtek egy új gépet.

ks46twg3x

Sziasztok!

Síkba kellene marnunk egy acélszerkezet fedőlemezét (Lv20) aminek méretei: 3200x2400.

Ha tudtok céget, aki ezt meg tudná csinálni, szívesen venném!

Papp Ferenc

Üdv!

Tönkrement az egyik kollégámnak a Welleres ónszivattyújának a motorja.Kissé menetzárlatos lett. Tudna valaki ajánlani egy helyet,ahol megbízhatóan újra tudnák tekerni? Köszi! Feri

s7manbs8

Lemértem én is a gépemnek az alsó tengelyéhez mi kellene, van 2 lineárom, azt rádobom egy 5 db zártszelvényre, aminek olyan 80x80 de inkább 100x100 anyag kellene, vastagfalú leginkább gondolom erősebb lenne. Össz hossza 3500 mm, 2 db 600mm és 3 db 800mm hosszú darabok, erre csavaroznám rá a lineárokat, meg a felső két tengelyt, mozgó asztalos verzióban.

Erre kellene találni valami olyan helyet, ahol jó áron tudnék venni, amit házhoz hoznának méretre levágva, újnak sem kéne lennie, csak nem hót rozsdásnak, meg nem is görbének, az követelmény.  

Ilyen helyet tudtok mondani ? Kösz.

vjanos

http://madarvas.hu/hu/kategoriak/zartszelvenyek" TARGET=_fnew>Én őket ismerem.  
Négy métert ki kell fizetned, viszont összevágják igény szerint.

De ez már 30kg felett jár, drága lesz a szállítása.
Kérdezd meg őket telefonon hogy szokták.

000000000

Azzal én is szemezek, amint kész lesz a gépem, veszek egyet, faanyagot táblásítani.
Csak szólok, hogy csere után újraindul a 3 év.
Nekem a gyerek ejtette le téli szünetben az 1 TB külső merevlemezt, kérdezetm van gond, á nincs, egy órán belül meghalt.
Külsérelmi nyom nem volt szerencsére, cserélni akarták. Akkor jelent meg a boltban az 1,5 TB 2-3 ezerrel drágábban. Azt kértem, de a pénzt is visszaadták volna.

000000000

Hol laksz?
P-MAX Kft., ha szokványos lemezárut, zártszelvényt veszel, akkor darabolják, vágják (lézer, víz, vagy fűrész a zártszelvényekre), és azt kell fizetned, amit viszel. Viszont Balatonfűzfő.

s7manbs8

Hajdúnánás, azt nézem ha messziről szállítatom lehet mindegy ha itt veszek helyben, ha tudnak ilyen méretet pl. 80x60x4 3.5 méter.

rbbhbyvfs

Sziasztok,

3D nyomtató építésén gondolkodom, kb mennyiért vágná ki ezt nekem lézerrel valaki?
http://www.thingiverse.com/download:114200" TARGET=_fnew>PDF
kb 60x50 cm a befoglaló méret, 6mm-es rétegelt lemezből kellene elkövetni.
Persze nem ragaszkodom a lézerhez, jó marva is (sarkok?), ha van jobb javaslat a rétegelt lemez helyett, az is érdekel (pl plexi?)

Köszönöm,

s7manbs8

Sarkot is ki lehet marni, ha van még tengely 2 megdönteni a marót pl.

svejk

Hirtelen megnéztem a http://www.cromwell.hu/images/pdf/hung12_section4.pdf" TARGET=_fnew>Cromwell katalógust 660 Ft nettóban egy 14-es T-nútos anya. 30-35 HRC-re van edzve.

A reteszacélnak 1500 Ft kilója itt helyben a Hidracélnál.  
Az talán lehetne hobby alternatíva, persze van vele munka.

Esteleg van valakinek tippje sokkal jobb 14-es T-nútos anya ajánlatra?

svejk

Hoppá, lehet a reteszacél anyagminősége C45 csak mérettűrt, azért ilyen drága??

w0hgtwf3w

1,60 Eur egy kis kedvezménnyel 400 Ft/db
Ha kell szólj (kb. 2 hét) megrendelem.

http://www.imgserv.com/images/2014/01/29/mgXTs.jpg" border=0>

000000000

Sziasztok, már megint becsmérlik a szerszámokat! RENDELTETSSZERűen kell használni. A metszők baromira jó szolgálatot tesznek, ha meg kell egy menetet igazítani/tisztítani, mert valaki kombináltfogóval csavarta...   :)
Ennyiért! ha nincs ilyened se? Túreszelővel javítod?