Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kuv5p7226

Maximum konkrét rendelés árait, amiből körülbelülre visszaszámolhatsz, ugyanis a levágott darabra van ár, a vágási veszteség és a vágás költsége viszont nincs benne kirészletezve.

Vastaglemez, EN AW 6082-es ötvözet, vágat: 30x130x150 mm, 3.250 Ft A Certal ennél drágább.

Sz.József

Azt írtad a 20mm-es is elég...
120x20-as nem jó?

Sz.József

Sz.József

Van 30mm-es is, igaz, az 200mm széles.
#4276-o üzenetet természetesen Istvánnak szántam.

istvan58

De teljesen jó lenne csak ugy látom hogy a laposrudak csak ALMGSi0.5 ben vannak.
Ez nem az igazi megmunkálni.

Sz.József

Én kipróbáltam...(tőlük)
Nem volt gondom vele és szép a felület is.

istvan58

kuv5p7226

Eloxáltasd le, az nagyon sokat segít.Csak egyeztess az eloxosokkal, hogy ne pont a menet furatábanfogassák fel hanem készíts olyan felfogató furatot ami nekik is jó.

Sz.József

Milyen szempont szerint kérded?
Menetfúrás szempontjából vagy mechanikai szilárdság szempontjából?
Mint írtam jól forgácsolható, így a menetfúrónak sem volt gondja.
Mechanikai szempontból bizonyára van jobb is de nem nagyságrendekkel...
Ha pl. egy M6-os menetet vágsz bele és kihasználod a teljes anyagvastagságot (18-20mm), biztosan nem lesz vele gondod.
Ez már 3D hosszt jelent.
Viszont ha besüllyesztesz egy imbusz csavart és meg akarod "tépni", akkor javasolok egy acél alátétet
a csavar feje alá, hogy ne az alut "kenje" a csavarfej.

yy2yggmv7

Kis fortuna eladó ER11 befogószár átm. nyolc mm tengellyel, SKF 608 Explorer csapágyak, alul 2, felül egy, T5 bordás kerekek , bordásszíj,(két kis szíjtárcsa), ElectroKraft egyenáramú kefés motor(48V 1A 6500rpm)eladó.
Az áttétellel 9500rpm max érhető el 48V-on.
Befogópatron nem jár hozzá de 2500-2000ft-ért beszerezhető.
Kis hiba, a motor egyik kefetartójából egy kis bakelit darab letpattant de a rögzítés zsugorcsővel stabilan megoldva.
Eladásom oka vettem egy 300W-os kíni marómototr így ez feleslegessé vált.

yy2yggmv7

A képet azt hiszem elrontottam az ára 25000Ft.

000000000

Szia, tudnál céget aki eloxál alulemezt? Legalább 600x 800 mm

kuv5p7226