Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

svejk

Nem szeretném nagyon bonyolítani, csicsázni jó lenne a fehér szín és a szögleteseket preferálnám, esetleg a JOG nyilaknak háromszög, de nem fontos az sem.

Szemezek a világítószemes vandálbiztosokkal, de azok meg kimondottan nem olcsók és csak kerekben vannak.

svejk

Látom vacak a link, szóval a 45-07-96 tételszámú.

svejk

Az X-Y irányhoz bizonyára, de amellett még számos gombra szükség van.

svejk

Alakul!
nem sürgős a megléte, csak a tervezéshez pontosan kell tudni a méreteket.
Ha látsz esetleg ilyen stílusban téglalapot az még jobban tetszeni.

Anno a Rafik méretei jól ki lettek találva, bárki kényelmesen tudja nyomni.

bundyland

svejk

No látod, megy ez neked!! :)

Köszönöm!

Vajon megbízhatóak lehetnek ezek?

svejk

Ugye még a rafi sem szerette a sok koszt, hajlamos az is a beragadásra.

bundyland

Hosszú tapasztalatom nincs. Amiket eddig rendeltem kinézetre és belűl nem voltak gagyik.
Én mindig többet rendelek hogy legyen tartalék, de néha megvárom hogy megjöjjön és ha meg vagyok elégedve akkor rendelek tartalékot.Szerintem a boltok nagy része is kínait árul, ha meg márkásat akarsz akkor ugye jóval drágábban tudsz venni, annyiból bőven veszel 2-3 rend tartalékot is.

Révész Richárd

https://www.google.hu/search?q=xb6dw1b5b&client=firefox-a&hs=nmu&rls=org.mozilla:hu:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cLcIU6-SOoiCzAO7iIL4AQ&ved=0CAoQ_AUoAg&biw=1280&bih=886" TARGET=_fnew>Nézelődj.:)
Típusa: XB6 DW1B5B ez világító fehér 1 záró és 1 nyitó kontakt van rajta.
Listaár: 4672.- Ft[#guluszem1]
Ennyi pénzért ebay-ről 10db rendelhető.

svejk

Ezt ismerem, de ugye épp az ára miatt nem jöhet szóba :)

Jók lesznek az #4327-ben ajánlottak, most már csak a LED-es verziót kell megtalálni.

000000000

Néha fogaskerék és bordásszíj gondokkal találkozol? A megoldás: "fogaskerekgyarto.hu"
Műszeripari fogaskerékgyártás - megfizethetően.  
:-)