Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

Tatai úton mész a Rákos patakig és közvetlen a patak mellet egy dölűut majd vasúti felüljáró alatt el és balra...

Csuhás

Köszi. Ők közel vannak, holnap reggel elmegyek feléjük.

t5kzsyyvh

tudja vki hogy Klavional vallaljak a linearis tengely meretre vagasat? (sajnos semmit ilyesmit nem talaltam a weboldaukon)

Szalai György

Most, hogy mondod, visszakerestem a levelezőmben.
Kerültem már ez előtt is kétszer kapcsolatba vele és egyszer vásároltam is, használt eszközt, teljes megelégedéssel.
Közben legalább kétszer eladói nevet, és E-mail címet is váltott, ezért nem tűnt fel nekem az azonosság.
Sáros név nem cseng jól?

2010 okt. Gubacsiné Katalin (szkatus) szikati7777@freemail.hu
2013 febr. István Gubacsi (gubacsi970) 1970szilveszter@gmail.com
2014 márc. Gubacsi István (gladiator111_a) gladiator77@citromail.hu

Most is lapos lenne a pofám, ha nem jelöli meg galádul „VADONATÚJ SKF CSAPÁGY”-ként, a használhatatlanná kopott, előrohasztott és félrevezetően kiglancolt portékáját.
Írhatta volna egyenes jellemmel, hogy használt állapotú, ha nem a bevétel, hanem az emberség a fontosabb neki.

svejk

Vállalják, de ha jól emlékszem egy napos határidővel.

s2k5ycubj

http://www.madarvas.hu/hu
Őket is érdemes megnézni és közel vannak és elég jó áron van a vas.

svejk

szf

Sziasztok!
Keresek DG4S-16035 meghajtót és DM860 meghajtót.

TROMF22

Az én kapcsolatom a "gladiátor77"-es időszakra esik. A fene se érti, hogy mikor, mi vezérli az embereket. Sok tételt árul, néha egyedi, tényleg jó dolgokat tesz fel. Mi értelme van ilyen mahinációval a hitelét rontani? Te egy korábbi jó tapasztalat ellenére már biztosan nem leszel vásárlója. Engem és lehet, hogy másokat is elbizonytalanít az eset.  
Nagyon rövidlátó üzletpolitika.

Csuhás

Ők nem vágnak. Viszont nekem nagyon drágának tűnik a vágás az Árpi által javasolt helyen. Egy 200*600-as téglalapot vágatok két furattal 50-es lemezből és 37eFt kérnek érte. Baleknak gondoltak?

Kristály Árpád

000000000

Kristály Árpád

[#ijedt][#csodalk][#conf][#rinya][#wow1][#worship][#integet2]

000000000

Csak halkan, kérdezném.  
Szerinted, alkudni erkölcstelen, és elítélendő dolog?
Vagy mégsem?
Vagy csak személyfüggő, kinek igen, kinek nem?
Van, akit el is kell náspágolni, ha merészel? Fúj, a mocsok, ne add el neki. A pofátlannak.

Csak, miheztartás végett kérdezem. Teljesen megzavartál.