Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Bicska

Talán a CK is jó ár-érték arányban lehet, annak a netszerszam.hu a forgalmazója.

Csuhás

A netszerszámon csak 6.3 hatszögű biteket találtam, én pedig 8-ast keresek. Egy csavarboltban találtam de telefonon azt mondták 2..3 eFt darabja. No ezt sokallom.

ht0cjk58i

Bicska

Nem a netes katalógus mérvadó, ezek komoly cégek, csak itthon komolytalan a felhozatal :) Egyszóval, bárhol is, de érdemes telefonon érdeklődni. Most megnéztem volna neked, de a jonnesway-nek sincs normális honlapja. :(

Bicska

A beta-t nem mertem ajánlani hátha horror, de most nézem a katalógusban (2008), hogy anno 5-800Ft volt nettó. Viszont itt a szabvány méret 5/16"

Csuhás

Átalakító az biztosan gyenge. A nyolcas bitet is annyiszor törtem el és köszörültem újra hogy elfogyott. Lehet hogy gyártok ezüstacélból magamnak.

u08fvecnz

Szia!

Az nem jó, minimum 50W-os kéne.
Köszönöm!

Lőrincz Tibor

Szeretnék segítséget kérni az alábbi léptetőmotor-meghajtó beazonosításához:

http://kepfeltoltes.hu/140416/Leptetomotor-vezerlo_panel_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Előre is köszönöm!

besirkyjh

Szia

TB6560 V2.0
 Max 3S/fázishoz és max 3200lépés/kör egy 1.8fokos léptetönél

Lőrincz Tibor

szf

Keresek PERSKE motorhoz ( VS 50.09-2)patronokat  
4-5-6-8.
Ha valaki tudja a beszerzését.

VighLajos

Szevasztok!
Valamikor április elején az Uni-Max-ban akciós volt a 600 mm-es útmérő. Nosza, rendeltem egyet. Az automatikus visszaigazolás meg is érkezett, hogy "raktárkészletből azonnal szállítható"
Azóta semmi...
Ma lemondtam, törölték is a rendelésemet.
Azt megfigyeltem, hogy egyre hosszabb a szállítási idő. A múltkor már nem is értesítettek, csak a Trans-O-Flex sofőr hívott, hogy itt áll a kapuban, de nincs otthon senki.
Járt így még valaki?

000000000

Üdv mindenkinek!
Van egy ProtoMat S42 típusú nyákmarógépünk, aminek a maró orsójában lévő szerszám megfogásáért felelős clamper elejti a maró/fúró fejet. A tisztítás nem segített rajta.
Hogyan lehetne még megpróbálni?
Találkozott-e már valaki ezzel a problémával?
Hol lehetne utángyártatni egy ilyen orsót, esetleg vállalná valaki?