Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Egy meghökkentő és nem a karácsonyhoz illő kérés
 Keresek BP en olyan fórumtársat akinek van ( kis ) esztergája és holnap ha semmilyen más módon nem tudom megoldani a problémámat akkor egy 75 ös POM tárcsa oldalazásában segítene.  Egy kerámia béléstestes malom tömítését fogom holnap cserélni és egy alkatrészt sajnos Pesten felejtettem. ( ezt a levelet Miskolcon írom )  Természetesen a névleges mérete ismert de nem a valódi. A POM  tárcsának nagyon szűk réssel egy másik tárcsa fölött kell forognia ( de nem érhet hozzá és káros a túl nagy rés ) . Viszek mindenféle hézagoló lemezt  amiből a helyszínen improvizálhatok  az ördög nem alszik...  ( Tel szám a nevem alatt a honlapomom )  Ja és én a Berlini úton a volt Gyógyszerkutatóban fogok dolgozni

vjanos

Nemtom van-e már vállalkozó, de dobtam egy mailt.

ANTAL GÁBOR

Köszönöm szépen . Már 3 levelet kaptam  ( rajtad kívül Lovas Gyula és Vomberg is írt )   Tele reménnyel 15 perc múlva indulok ...Mindenkit értesíteni fogok a fejleményekről.  

h2o

Tudnátok ajánlani Miskolc környékén olyan műhelyt, ahol megfelelő minőségben és árban síkba marnák nekem a lineárok helyét?

kada

Szia.
Beszélj Antal Gáborral.
Biztos tud segiteni.
Üdv.

000000000

fnaxubn5

Sziasztok. Keresek LM1496-os ic-ét és 1Mhz-es kritályt meg MV1405 vagy BB312-es varikappot. Ha valaki tudna segiteni ezeknek a beszerzésében nagyon jó lenne. Üdv mindenkinek. A fórumban is vagy az email cimemre is küldhet bárki értesitést.  bmiklos57@freemail.hu

000000000

Sziasztok! Lézervágással,élhajlítással, esztergálással, marással foglalkozok, ha szükségetek van bármilyen legyártható alkatrészre, akkor írjatok és pontos rajzot küldjetek az alkatrészről. A többit megbeszéljük.
Acél lemezt tudok vágni 0,5-től 25-ösig.Rozsdamentes lemezt és Alu-t is.

Virbo

Tudja valaki, hogy az Amari-nál vajon halandó embert is kiszolgálnak?  
Értem ezalatt, hogy ha egy 10x100x1000-as certál darabra lenne szükségem azt levágják vajon (csak mert a honlapjukon fél táblát emlegetnek minimális mennyégnek...)?

Esetleg valaki nem tudja, hogy kb mennyibe kerül a certál kilója?

s2k5ycubj

Szerintem a 10x100-ast nem táblából vágják,hanem a 10x100-as profilt hosszát vágják méretre,tehát nincs táblaméret. De kérdezz rá telefonon.

Virbo

Profilból nem írják ezt az ötvözetet, csak vastaglemezből.

A lényegi kérdés, hogy vajon darabolnak-e, vagy tényleg csak féltáblát adnak.

w0hgtwf3w

ANTAL GÁBOR

Van egy hely amit tudnek ajanlani . Mar keszult ott cucc jo minosegben . Kereshetsz....