Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

s2k5ycubj

Hopsz,a link jó,de a cég neve:brunner kft helyesen.

ANTAL GÁBOR

Tudom hogy lézegravíroznak  itt páran . Ki vett már Kínából 3 W os IR lézert ?( Tapasztalatok ,cím,ár, megbízhatóság  érdekelne )

besirkyjh

Szia Gábor

Rendeltem de mivel 40 alatt nem jött meg igy a PayPal-tol visszakértem a pénzt .Nekem egy Shenzeni cimem volt de nem jött be !! :(

Szerettem volna kiprobálni de igy jártam , most másban "utazom" de fogok még vele idöttölteni az biztos .
Talán az 5W jobb lenne ( nem nagy a különbség árban) .

ANTAL GÁBOR

Írok levelet Sir- Nyetegnek hátha neki megbízhatóbb a forrása

f7dmzwfr6

ÁFÁ-val kb. 360.000 Ft lett volna a megmunkálás...

000000000

Sziasztok, a mellékelt pdf en szereplő aklatrészre szeretnem legyárttatni, de nem tudom kihez forduljak, tudtok olyan műszerészt javasolni aki meg tudja valósítani? Nagyobb cégeket nem kerestem, kis műhely nem vállalta, azt mondjak túl kicsi...
https://www.dropbox.com/s/3t8q9nd2crumlz7/Part1.PDF?n=4082899" TARGET=_fnew>Link

vjanos

Azt a rohadt...  
Egy hasonló méretű vázon agyalok én is, de hát ennyit készen sem ér... :S

besirkyjh

Szia  

Nem tudom mennyi idöt számoltak de a cégesek itt is 30 000 körül vannak ( bruttoban ) .
Ha közelebb laknál tudnék egy jo kis mühelyt ahhol 3000ft/ora környékén kérnek a tiszta gépidöért . Debrecen ?

000000000

http://www.imgserv.com/images/2013/11/18/dxOyHh.jpg" border=0>

wm94bppdn

Jó reggelt, nincs valakinek legalább 15 db, 2 cm vastag, 10 cm széles, 140 cm hosszú akác léce, vagy olyan, amiből ez kijön? Nem muszáj gyalultnak lennie, szőrösen is jó.
Köszönöm, L

f7dmzwfr6

Az a helyzet, hogy a közelben lakom, de a váz BP-en készül.
Ha ilyen árakat látok, akkor még egy debreceni út is beleférne... Amúgy a gyerekeim is Debrecenben egyetemisták, tehát nem esik ki.
Nagyobb baj, hogy mágnesasztalhoz kell rögzíteni, és emiatt olyan helyen is meg kell köszörülni, amire csak a síkköszörűre felfekvés miatt lenne szükség...

besirkyjh

Szia  

Igen telefonon egyeztettünk a kolegával és szerintem megoldodni látszik a dolog :)