Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kuv5p7226

Csak a biztonság kedvéért... végignézted az ismert alkatrészes oldalakat, főleg amiket beírtam? Mert ha a Farnellnél sincs, akkor baromi nehéz lesz. Ugyanis a követlező lehetőség, hogy a rendelési egység a reel vagy a raklap.:-)

De írj be nekem ide 2-3 konkrét típust, gyártóval, típusjelzéssel, cikkszámmal és utánakérdezek olyan helyen is, ahol gyártásban lehet ilyesmi.

svejk

Persze...
Farnell-nél semmi találat, persze lehet rossz a keresőszóm.
Digikey-nél
http://www.digikey.com/product-detail/en/DFP10112/285-1901-ND/2071332" TARGET=_fnew>ezt az egyet találtam, kicsi.
Aliexpressen  
http://www.aliexpress.com/item/Cement-resistor-5w-4-7-4r-7-150-temperature-fuse-resistor/1246732999.html" TARGET=_fnew>szintén csak kicsit találtam
http://www.tme.eu/hu/details/ftr5w-0r1/olvado-ellenallasok/royal-ohm/pf5k38jw0r1b0a/#" TARGET=_fnew>TME-nél szintén csak kicsi van 2 fajta.
stb..

A #3894-ben linkeltem 3 gyártót.
10-15 Ohm 10W 120-150 Celsius fok.
10-20 db kellene.

A #3911-en az eredetit láthatod, az Iwaki termék, forgalmazót sem találtam.

svejk

Mouser-nél semmi, Distrelecnél semmi, SOS-nél semmi.
Ezektől és az előbb felsoroltaktól szoktam vásárolni persze lehet csak én vagyok a béna a kereséssel...

svejk

A Farnell-nak a nyomtatot katalógusában kellene megnézni, sok esetben hamarabb talál meg az ember valamit mint az online katalógusban.
De múltkor kidobtam ezeket a batár könyveket, mert már régiek voltak. :(

svejk

Nem a gyártóval van a gond, azt találtam én is hármat is, hanem a kiskereskedelmi beszerzéssel.
A gyártónem áll szóba velem 20 db-os tételnél. :(

svejk

Láthatod, hogy csak az a kettő 1 Ohm alatti van.

svejk

A Future a magyarországi disztributoruk.
No az sem egy felhasználóbarát cég...

svejk

Mélyen hallgat az adatlap az áram megszakítási képességről.
Ezek amikor megszakadnak ívet tudnak húzni.

000000000

Csak a biztosíték ellenállás és a hőbiztosíték ellenállás közt kurvanagy a különbség.

Mert nem ugyan arra az eseményre következik be a kioldás.

svejk

Tűzálló, tűzálló, de igazából arra érti hogy nem csap fel láng a túlterhelésnél.
A tapasztalatom az ezekkel hogy képesek ívet húzni a megszakadás helyén.

Akkor inkább a mezei "mokkáscukor" kerámia ellenállás, az legalább bent a beöntött kerámiatestben szakad meg túlterheléskor.