Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kuv5p7226

Inkább azt áruld el, hogy mire kell neked ilyen és mi lenne a pontos méret.
Nem egyszer előfordult már itt, hogy amikor hajlandó volt a szupertitkos projekt eme részletét felfedni a feltaláló, akkor kiderült, hogy
- erre már rég van megoldás csak nem tudott róla
- nem lehet ab start megcsinálni de van rá más megoldás
- 5 perc alatt kitalálták, hogy hogyan lehet megcsinálni és valaki meg is csinálta

s73tgf9vg

Ígs már értem Danibá köszönöm szépen! A gond hogy kb 150-250mm átmérőjű kellene (erre ítam hogy még ne tudom). Magasságra kb 130mm
Ez a borda lenne egyben az elektronika doboza is.
György neked is köszönöm, az előbbi érvényes erre is. A csillag alakú borda még lehet akad is valahol.

000000000

Sziasztok.
Nem tudja valaki hogy hol lehet széles skálában kedvező áron akár nagykerként Item jellegű alu profilokat vásárolni? Vagy gépépitő profilokat? Illetve kiegészitőket hozzá.

kada

Ilyenjeim vannak ha megfelel?
100x200mm.
Magasság 8mm.
http://kep.psharing.com/765470.jpg" border=0>

hostya

Nem cnc-s dolog de hátha valaki tud segíteni.

Szükségem lenne olcsón két eres kábelre, vagy sodrott kéteres vezetékre.
Évekig őrizgettem vagy 150m (a közeli honvédségi gyakorló téren talált) TBK sodrott érpáras (acél+réz) fekete-barna vezetéket, és ahogy az lenni szokott, a tavalyi lomtalanításkor kidobtam.. :(
Most viszont nagyon jó lenne nekem ilyen vezeték.
Nincs valakinek a 'lomosban' vagy esetleg tud valaki olyan beszerzési forrást, ahol esetleg leselejtezett honvédségi cuccok között beszerezhető ilyen vezeték?
Vadvédelmi villanypásztor tápellátásához kellene kb. 120m.

w0hgtwf3w

Még nagyker ár is nagyon húzós.
A Fath Kft árul tartozékokat, kérdezd meg őket nem-e tudnak profilbeszerzési helyet.

s55jgf04a

Üdv.: HOA0902-11-es optopkaput keresek. Ha valakinek van elfekvőben, megvenném.

bundyland

Sziasztok!  

Keresek igen tekintélyes méretű szögvasat, 2x1m 100x100x14mm-est. Esztergapad 2 oldalára kéne. Akár öntvény profil is lehet. A vastelepeken csak 6m-es szálba lehet venni nekem meg közel se kéne annyi. Ha valakinek van ötlete beszerzésre esetleg elfekvőben akkor keressen, megvenném.

https://lh4.googleusercontent.com/-JisVteO9KYM/UmkIW3QyPeI/AAAAAAAAAlo/ZK8NGzU5Xk8/w600-h800-no/agyszogvas.jpg" border=0>

sunraw

Balassagyarmatról van itt valaki, aki ránézne egy B&D 14,4V töltőre (füst jött belőle, de működik)

ANTAL GÁBOR

Szia! Nagyon furdalja az oldalamat hogy mi készül a szögvasból . Elárulnád? ( a rajzot látom de a funkciót nem .

bundyland

Szia !

Nem pontosan jó helyre van berajzolva, kicsit feljebb kellett volna, lineárokat akrok rácsavarozni NSK LH30-at aminek a sinjét katalogus szerint 6mm-re kell besüllyeszteni.
A hosszánt szeretném golyósra alakítani.

ANTAL GÁBOR

Én is belefogtam vagy 2 éve egy hasonlóba de én a ( kopott) prizmákat ipari nagy (6 méteres)CNC marógépen lemarattam és a helyére lett tervezve a lineár.  Sajnos magasodik az ágyazás és még egy nyomott keresztszánnal is csökken az elforduló átmérő.  ( Igaz alapból 400 volt és kb 300 ra csökkent ) EE400 as került a terítékre de idő hiányában áll a projekt. A  TOS om viszont a hagyományos prizmán szépen teljesít 1/2 es CNC módban  

bundyland

Így van, ezért nem így csinálom mert nálam kevesebb a hely és abból már nem akarok veszíteni, de nekem is az volt a legelső gondolatom. Másrészt meg a szegnyeregnek kell a prizma, azt te hogy oldottad meg ?

ANTAL GÁBOR

Nekem belül van a  nyereg prizma ( elfért és maradt )  De hisz nálad is . Én 35 ös görgős vezetéket tettem rá . Ja és nincs egy síkban a két lineár de az a keresztszánnál kiegyenlíthető  Az előző beírás kissé pongyola mert egy prizmát marattam le és a ( párja ) sík felületet is megmunkáltattam

000000000

http://i.ebayimg.com/t/1-pc-aluminum-Heatsink-OD-53mm-H-40mm-for-High-Power-LED-Heatsink-/00/s/NjAwWDYwMA==/$(KGrHqN,!k8E+q06d!PwBP8!ozC!Tg~~60_12.JPG" border=0>
aluminum Heatsink OD 53mm*H 40mm for High Power LED Heatsink -