Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Így van, a biztosíték ellenállás túláramra old ki, míg a hőbiztosítékos tartós túlterhelésre is.

Persze mindkettőnek a másik is vonzata.
Sok esetben egyébként sima kerámia huzalellenállást használnak a gyártók, az is megszakad úgy is.

A szóbeli alkatrésznél is az esetek többségében megszakadt a huzalellenállás is és a hőkioldó is.
A nagy áramot nem bírta az ellenállás, elhiccent, majd a lassú hőtehetetlenségű hőbizti is kiolvadt. De először a szakadó ellenállás szakította meg az áramkört.  
Ezért is bontottam ki, hogy elemezzem az eseteket.

kuv5p7226

Nem írtál konkrét típusokat. Így nem tudok felhívni senkit hétfőn sem.:-)

svejk

Én ahhoz szoktam hogy először megnézem mi kapható. :(
Öszzeszedek párat...

kuv5p7226

svejk

TOKEN:  FKU 10M C 10R K
IWAKI: HTF10S 13 Ohm K
ROYALOHM:

Áááá... ennek így nincs értelme,  
10-15 Ohm közötti 10W-os 110-150C fok közti kioldású hőbiztosíték ellenállás...ennyi.

Azért köszönöm, hogy foglalkoztok az üggyel! [#worship]

kuv5p7226

kuv5p7226

svejk

Háát...
Én sajnos a nyelvi tudatlanságom miatt is alkalmatlan vagyok az ilyen feladatra, volt rá eset hogy megkértem egy barátomat, de vagy szóba sem álltak velünk, vagy egy zsákkal kellett volna rendelni.

Hétfőn felhívom a Lomex-et, Ők elég normálisak, hátha be tudnák szerezni kis tételben.
Addig jegeljük a témát.

kuv5p7226

OK.
De ha nem szoktál tőlük vásárolni akkor szívesen megteszem, mert a nagyker részen is bent vagyunk a vevőlistájukon.

svejk

A nagykerben szoktam vásárolni céges névvel, de személyesen kapcsolatban nem vagyok senkivel.

svejk

Most látom a Lomex beszállítóknál is ott van a Karasz András által linkelt KOA Corporation.

kuv5p7226

Akkor ugyanaz a helyzeted. Ha nem jutsz velük dűlőre, akkor jelezd, írok a németeknek.

sunraw

Sziasztok! Ilyen anyára tudna nekem valaki T2.5-es fogazást készíteni? (a nagyobbik peremre)

sunraw

Hopp, a kép:
https://lh5.googleusercontent.com/-XgeD3lGn9FI/UMRo9JpIDiI/AAAAAAAAFWI/sFVA9V4Z2MI/s720/DSCF5494.JPG" border=0>

w987wzmm

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni kompresszor vásárlásban?
Igen sokféle kapható. Hol érdemes vásárolni? Nem kell túl nagy, csak 25-30L körüli.
Budapesten tudtok valami jó céget?

Köszi!