Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kuv5p7226

Tudok, ilyet, választék is van, vágnak is, de a 3 méteres szálat azért ki kell fizetni és célszerű el is vinni...

Pár kisebb átmérőm van St355, C35-ből. Mi kéne és mennyi?

000000000

Szia,

Egyenlőre tervezés fázisban van amihez kell, (egy cnc marógép), azt karom tudni mi az amit beletervezhetek és később be is tudom szerezni.
Ami kellene nagyvonalakban:
-kb 60x10 laposacél, ez jó lenne hidegen húzottban kb 300mm hossz kellene ebből
-egy nagyobb darab lemez 480 széle és kb 600mm hosszú kb 10 vastag. Ez lenne a munkaasztal (erre poakolnám a T nutos profilt) ez lehet alubol lesz, majd attól függ mit sikerül szerezni. Acélból nemtudom mekkora síklapúsági hibája lehet egy kb 10mm vastag melegen hengerelt lemeznek...
A többit próbálom a leg általánosabban elérhető dolgokból tervezni. Ha a Z egységet nem készen veszem meg, akkor azt is hidegen húzott acél szelvényekből oldanám meg, de ott még nem tartok...
Igazából ami kell nekem egy katalógus féle, amiből aztán venni is tudok mint egyszrű földi halandó...

kuv5p7226

Nem stimmel a kép és a hang...

Miért acélból akarsz építkezni?

000000000

Alapvetően nem acélvázas lesz a gép, csak bizonyos részek. Lehet hogy majd nyitok egy épül a gépem topocot, ott kitárgyalhatjuk, hogy hova milyen anyag miért stb. Sőt ha tudsz helyet ahol aluminium szelvényeket lehet venne hasonló feltételekkel azt se tartsd magadban :)
Szeretek úgy tervezni hogy tudom mit hol és kb mennyiért tudok később megvenni. Saját hibámból tanultam meg, hogy ezt nem a tervezés utánra kell hagyni.

000000000

Egy kört lehet megérne lézervágott darabokra árajánlatot kérni.

000000000

Még mindíg nem árultad el, hogy hol lehet ilyeneket kapni:)

kuv5p7226

Scholz-Bickenbach
http://www.schmolz-bickenbach.hu/
Most megyek oda, most áll össze egy rendelésem, úgyhogy dobj egy mailt valami telefonszámmal és megbeszéljük.
50.000 alatt +5.000 forint költség van náluk!

000000000

Sziasztok, gépasztal, 800*1400 mm milyen anyagot javasoltok? Kitől? (pl NYÁK készítéshez)

besirkyjh

000000000

Mostanában voltál eszembe. Vajon mi van veled. Nem láttalak a fórumon rég.

000000000

Sziasztok!
Keresek NYÁK-hoz csigafúrót!!
Méret: 0,7-töl 1mm-ig.
Szár: 3 vagy 3,175mm

Köszönöm

besirkyjh

Szia  

Kösz az érdeklödést .Még négy és fél év és tudok válaszolni a kérdésedre is :) Köszönöm , remekül vagyok , kicsit agyilag megvisel a forum de sokkal jobb attol hogy ezt figyelembe vegyem .
Rengeteg a melom és nem irtam , meg a nyaram is elhuzodott ( szerencsére ) de itt voltam minden este és tudok mindenkiröl mindent :))

Jövök most már ,irogatok is ( kedvem lelem benne ) .

rbbhbyvfs

Sziasztok,

FERM szalagfűrészemhez keresek fűrészlapot, hol lehet ilyet olcsón venni? Ha jól emlékszem 1420mm hosszú kell bele, alut azeretnék vágni vele.

Köszönöm,

svejk

Keresd Freedomocska-t, Ő itt a szalagfűrészlapok atyja!

f7dmzwfr6

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni síkköszörüléssel illetve síkba marással kapcsolatban.
Olyan céget keresek Budapesten (18. kerületben, vagy a környékén), ahol befér a megmunkálógépbe egy 920 x 840 mm széles, 320 mm magas fém váz, melyen a síkba marásokat meg tudják csinálni. Illetve kellene egy tájolóperemet is marni a köszörülés során (vagy előtt)
Privát üzenetben (is) kérném a választ, ha lehet.