Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

bobak.denes

Haliho!

kérem adjatok nekem ötletet hol lehet venni éa hogyan hívják a gépeken lévő olaszint ellenőrző becsavarható kis műanyag ablakocskát..
semmi normális nem jut eszembe és nem tudok még rákeresni sem...
klf méretben kellene ..

köszönöm a segítséget üdv denes

ywathzay

Bemész a baumax-ba és veszel egy 24 litereset, olajosat 25e ft-ért. ugyanúgy néz ki mint a lincos-é csak piros.

000000000

Tudom, hogy megköveznek ezért a fórumtársak.
Aldi, Lidl 3 év garancia, viszont szervízháttér nincs.
Ez az előny.
[#integet2][#integet2][#integet2]
Bárhol, bármit veszel, 1 év garancia, és ha egy biztosíték kimegy, akár 1 hónapra is kiesik a használatból.
Itt fénymásolt blokk (le kell másolni, mert az évek alatt kifakul) bemutat, és készpénz felevsz a pénztárban, hátramegy a boltba, és vesz másikat.
Kéziszerszámok, elektromos szerszámok esetén nagyon jók a tapasztalataim.
Kompresszor, elektromos gyalu, orrfűrész, pneumatikus ütvefúró, stb.
5 db HSS fúró, 600 mm hosszú, különböző átmérő, 3990 magyar forint. (!)

Én ilyet vettem, a plazmavágom ki tudja szolgálni.

◾olajkenéses, 2 cilinderes kompresszor 50 l-es tartállyal  
◾motorteljesítmény: 2,2 kW (3 LE)  
◾szívóteljesítmény: 412 l/perc  
◾fordulatszám: 2 850 fordulat/perc  
◾üzemi nyomás: max. 8 bar  
◾2 kerékkel és fogantyúval az egyszerű szállíthatóságért  
◾olajozott pumpa  
◾2 gyorskuplunggal és 2 manométerrel a tartály- és az üzemi nyomás ellenőrzéséhez  
◾nyomásszabályzóval, biztonsági szeleppel, szívófilterrel,
nyomáscsökkentővel, visszacsapó szeleppel és
folyadékmentesítő csappal  
◾súly: kb. 44 kg  

000000000

http://2.bp.blogspot.com/-TSOLU8AuxII/UVHhKtBF4oI/AAAAAAAAbs4/eyOB6xwojGI/s320/Workzone+Kompresszor,+50+l.jpg" border=0>

000000000

Vagy 28-ért ilyet:

http://static.fmcgmaster.hu/images/thumbs-item-end-page/59790-393-476-12-0-2012-03-29-2012-04-04-6-6.jpeg" border=0>

svejk

000000000

svejk

A kéthengeresek sokkal csendesebbek.
Nekem is ilyen egyhengeres praktikeres van, de a hangja miatt használhatatlan. (lakótelepi garázssor)

Már beszereztem egy 3 fázisú ipari hűtőkompresszort, 33 Hz-en veri a praktikerest léghozamban, de nincs megoldva az olajleválasztás és visszavezetés.
A hangja pedig elenyésző a mostanihoz képest.

000000000

az olaj miatt keresek én is mást a dugattyús helyett, mert permetezi hűtés helyett az olajjal

Rabb Ferenc

w987wzmm

Köszönöm a sok információt. Tudom, hogy vannak zajos és használhatatlan kompresszorok. Már, azt is elmondták, van olyan, amiben van ugyan olaj, de az nem a dugattyút keni. Csak a csapágyakat. Persze, jó lenne az olcsó, de sajnos, amint megkopik kuka! Ma szemrevételezek egy párat ennél a cégnél: http://www.ramtech.hu/" TARGET=_fnew>http://www.ramtech.hu/

Legalább, náluk van raktáron is. Egy csomó cég nem tart raktáron. Utálom az ilyen cégeket. Egy darab sincs. Csak holnapra, pár nap stb... Zárjanak be!

j99i206if

Sziasztok!

Cnc maróst keresek hajtásalapok készítésére sárgarézből (ha kell megtudom venni, és méretre vágva tudom küldeni). Befoglaló méretek 5 x 145 x 35 mm. Rajzot dwg formátumban (csak 2D) tudok küldeni. Darabszám ár függvénye, de 5-10 db kéne 1-2 héten belül. Akit esetleg érdekel emailban keressen, köszi.

000000000

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem, tud-e valaki egy olyan helyet ahol acéltermékeket nagy választékbam lehet kapni (főleg hidegen húzott acél kell)és fontos hogy vágjanak. Viszonylag sokféle méret kellene, de kisebb darabok. Budapest és környéke lenne előnyös.

Üdv