Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

bundyland

Sajnos nekem az úgy nem fér el. Azért akarom a két hatalmas szögvasat az ágy két oldarára, majd utána elvinném én is a komplett ágyat belemarratni a lineárnak a hornyot. Persze marós ismerősöm sincs aki ekkorát meg tudna csinálni, precizen.

ANTAL GÁBOR

Ha gondolod be tudlak protezsálni ( de sajnos csak Miskolcon ( volt  Digép ))

vjanos

http://madarvas.hu/termek.php?a=List&ft=3&t=12#menu-line" TARGET=_fnew>Ezeknél érdeklődj.
Bár a listában csak 100x100x10-es van, de hátha akad nekik... méterenként elvágják, nem kell megvenni az egész szálat.

bundyland

Köszi, írtam is nekik mailt, van ott 120x120x12-es szögacél is meg 150x150x15 is, csak adjanak el 2m is.

bundyland

Köszönöm, sose lehet tudni megjegyzem, ár ügyben tudsz valami közelítőt mondani, pl hogy neked mennyi marás mennyiért volt.

ANTAL GÁBOR

SOS
keresek 300 as lökettel min 2000 Newtonos ( húzó nyomó ) villamos aktuátort motor
Dc 12-24 V
Beépítettem egy SKF et de belül golyós orsós( amire most a szétszedés után jöttem rá ) és visszaforog ( álláskor természetesen rövidre zártam a motorját de kevés ) Nov 6 án szállítanom kell

Gyati

Szia. Lehet, hogy tudok segíteni, de holnap tudom megnézni az adatait.A munkaút stimmel, de lehet nincs ilyen erős. Működik 12-24V-ról is.Reggel megnézem és jelzek.

svejk

Lenne egy barátomnak pár db komolyabb kúpgörgős és hordógörgős csapágya elpasszolnivaló.
pl.  
22310
    21312
    31308
vagy pl. 3208 kétsorú ferde

A márkák SKF, NSK vagy FAG.

Ha lesz rájuk érdeklődés akkor beáraztatom vele, persze valami hobby-barát arakra gondolok.

ANTAL GÁBOR

Már kaptam telefont aktuátor ügyben. Pontosítok :amit keresek az  villamos aktuátor =
 " elektromos munkahenger"  ( nem a CNC s gyakorlatban használatos lineáris aktuátor )

svejk

gfxd0h560

Háztartási gép alkatrész üzletekben is érdemes megnézni, mert vasalókban, kávéfőzőkben,  stb is vannak ilyenek.

kuv5p7226

Lomex, Elektrofok, ott nézd meg.
Ha sima hőbiztosíték kell, akkor abból rogyásig van mindegyiknél. Ellenállásból a kipattanós néha van a Lomexnél a barkács részlegen.

svejk

A kipattanós nem jó, szétfröccsenti a cint.
A vége az lesz, hogy összeházasítok egy mokkáscukrot és egy hőbiztit.

kuv5p7226