Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Általában azok a boltok webáruházak ahol minden pontosan nyilván van tartva és listájuk van nem működnek, vagy az épp nincs raktáron.
Itt náluk sok minden van, szerintem ők sem tudják pontosan... :)

Sz.József

Ok, köszi... [#worship]
De ha leskicceled a következőket ugyan ebben a sorrendben, akkor ez tán segít egy kicsit...
20x22, 22x22, 20x25, 22x25, a legvégső eset 25x25

Sz.József

Ja, és az anyaga, hidegen húzott "bili acél"...

svejk

svejk

Sz.József

http://www.glink.hu/?subpage=kezikonyv&kezikonyv=hidegen_huzott_acel_szelveny" TARGET=_fnew>Jobb helyeken járatos méret... (legalul 22x22)
Majd a helyszínen kiderül, mi a helyzet a Hidracéléknál...
Még kifelejtettem egy méretet, 20x35
Ezt beteheted az alább írt sor legelejére...
Ha esetleg ezt a méretet sem "ismerik", akkor nem is komoly cég... [#vigyor0]

svejk

Valóban nem komoly...

Viszont sok minden van, ami nincs meghozzák és akár 50 mm hosszút is vehetek.

Sz.József

8uz6e0bca

Üdvözlöm a fórumtársakat! Ma célba vettem a Keresztúri úton található "MetALService"-t 10-es alulemez vásárlás szándékkal, de lepattantam a kapuról...Megszűnt felirat fogadott. Tud valaki segíteni, hol vehetnék ?

svejk

Egy 500 VA-es torod tekercseltetésért a 14200 Ft + áfa ár milyennek számít?
Ha tudtok jobbat sikítsatok!

Rabb Ferenc

8uz6e0bca

Köszönöm ! Remélem,magánemberként is szóba állnak velem, és nem csak céges vásárlás lehetséges...

svejk