Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia !

Van egy jó pár mindenem , főorsók is , orsóház alkatrészek , és még egy csomó más is.
Pilisszentivánon meg tudsz mindent nézni.

w987wzmm

Oké. Küldesz egy telefonszámot nekem? Megbeszéljük.

VighLajos

Szevasztok!
Gömbesztergáló szerkezetre lenne szükségem. A Sieg SC6 esztergámhoz kellene illeszteni, legnagyobb gömbátmérő, amit esztergálni kellene 120 mm, az anyag alu, sárgaréz, műanyag.
Le tudná gyártani valaki?
Részletek magánban.

VighLajos

s2k5ycubj

Akkor épp itt az ideje léptetőmotorokat tenni arra az esztergára...[#taps][#taps][#taps]

000000000

Eladó Ujj és Gömb keményfém marók! érdeklődni privátban: 2-3ezer ft / db (átmérő függő) 12elado12@mailbox.hu

Sz.József

Tudna nekem valaki segíteni hol tudok venni B.pest, vagy környékén húzott négyzetacélt?
Persze ahol nem kell megvenni egy 6m-es szálat ...
De ha valakinek van egy kb. 1m-es 22x22-es fölös darabja az is jól jönne... (vagy 20x25-ös)
Köszönöm.

keri

http://madarvas.hu/" TARGET=_fnew>Pl. itt szoktam venni vas anyagot. Jó csapat, sokminden van nekik és vágnak.

000000000

Nekem az árlistájuk tetszik a legjobban:))

Sz.József

Köszi, egy tippnek jó...
Megnéztem az oldalukat, de nem látom a termékek között a nekem "tetsző" méretet... [#rinya]

svejk

Ha az M0-ig bejössz érte holnap délután 3 óra felé, akkor viszek neked a Hidracéltól.

Sz.József

Ok, köszi, behát...
Mindjárt megnézem van-e náluk a nekem tetsző méretből...

Sz.József

B@sszus, hogy kell előcsalogatni náluk a fellelhető méreteket?[#fejvakaras]

svejk

Nincs lista, napi az árfolyam is.
Kimegyek hozzájuk és megtelefonálom, hogy mi van amiből választhatsz.