Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Bencze András

Keresek 1 db FUJI 2MBI100N-060 IGBT modult. Ha van valakinek a fiókja mélyén ne kíméljen. Köszi

000000000

Sziasztok,

Szeintetek érdemes http://www.ebay.com/itm/DIAL-INDICATOR-GAUGE-GAGE-0-01MM-LONG-TRAVEL-50MM-MEASURING-SETUP-TOOL-H06-/151111764720?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item232ef68af0" TARGET=_fnew>ezt a mérőórát megvenni? pontosságban vagy élettartamban nyilvánul-e meg inkább hogy kínai?
Vannak 6-8 ezerrel drággábban "from UK" társai, de nem vagyok benne biztos hogy jobbak lennének.
Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm

Üdv

svejk

wm94bppdn

Sose vettem tőlük indikátorórát, de ER-20 patronokat Morse 2-es tengellyel, Morse 3-as direkt patronokat, 50 mm-es kiesztergálót igen, és még pár apróságot. Minden szépen volt kidolgozva, nagyon pontos, jó anyagból. Szerintem megbízható cég. És Hong-Kong, nem népi Kína.

lari

Nem tudjátok véletlenül, hogy kínai golyósorsóban létezik balmenetes?  
Milyen kulcsszóval érdemes ezt keresni az ebay-n?

lari

Jó is lenne, csak az emelkedése túl nagy...  
Azért köszönöm!

Virbo

Sziasztok,

Pesten vagy az északi környékén keresnék egy helyet, ahol lehet 10-es külsővel és 8-as belsővel húzott vascsövet kapni.
Lehetőleg ne 10m-es legkisebb vásárolható hosszal. :)

ANTAL GÁBOR

Ez egy 10*1 es cső amit a hidraulikában mindennap használunk . Hidraulika boltban keresd .  Szerintem a hidraulikások levágják neked   Innofluid,  Hansaflex ,Jankovits hidraulika, Gimex  Hikev, Hidracél  

Virbo

Köszönöm szépen.

Pusztán kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy mire használnak ilyen vascsövet a hidraulikában?

ANTAL GÁBOR

A legolcsóbb és legmegbízhatóbb csövezést fémcsővel csináljuk . Kell hozzá egy fűrész  egy görgős csőhajlító és 5 ( 10? )  év tapasztalat. Belül megy az olaj . Persze a 8 as furaton nem olyan nagy térfogatáramot lehet átküldeni . Külső átmérőben én 6,8,10,12,15, 18 as csövet használok .  Sokkal olcsóbb mint a tömlő.  Ha utánaszámolsz ( a " kazánképlettel " akkor az 1 mm es fal  bőven elég a 200 barhoz )  

Virbo

Hmm, értem.
Nem vagyok szakmabeli más felhasználáshoz keresek sima falú és méretpontos csövet.
Amint tudok bemegyek egy hidraulika boltba azt hiszem... :)

uzahitefr

sziasztok ! tányér rugót honnét tudok beszerezni?

000000000

Sziasztok!

24 fogu HTD 3M kerékbe lehet 8-as furatot fúrni, az adatlapon max 6mm az ajánlás.
E240-es motorra szeretném felrakni, ?

xkbv3nx0d