Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Ki fogják dobni a szemétbe azt mondták. Van ott egy kék konténer ASA felittal. Na ezt kéne megsasolni mikor viszik el, ebbe fogják dobni. Vagy egy üveg bort is megér, hogy súgjanak a targoncások.

000000000

Tudna valaki abba segíteni, hogy zárt csapágyházakat hol lehet venni?

besirkyjh

Szia  

Szinte minden csapágyboltban , de ha cnc-hez kell keresd a Klaviot vagy hasonlo céget .

urpwig5xe

http://vasszinesfem.hu/
Nem rendeltem még tőlük, de egyszer már majdnem:)
Valakinek van tapasztalata velük?

me3ua0a6

Rétegelt falemezt hol merrefelé lehet venni, kb milyen áron dobálják? Eddig csak modellboltokban láttam. 3-5mm(http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=hobbycnc&id=1151512678#355" TARGET=_fnew>Lásd...)

besirkyjh

Szia  

Olyan hellyeken szokott lenni ahol van OSB , MDF és natur butorlap , de 6mm alatt ott ritka .Nagyon jo lenne ha Te magad választanád vásárláskor mert nagyon sokfajta minöség van a piacon .
A modellboltok kb:10x-es áron adják de a minöség megbizhatö .

lari

Vastagfalú szürkeöntvény csövet szeretnék (Kb. 70/50 átmérőben )valahonnan beszerezni, kb. 300 mm hosszban.
Tudna esetleg valaki beszerzési forrást?
Köszönöm!

43pbwjg8s

Sziasztok!

Segítsetek kérlek!
Keresnék 2x2 eres páronként sodort és árnyékolt, majd a teljes 4 ér árnyékolt derótot 3-max5A terhelhetőséggel! 10m kellene.

Találtam adatkábelt ugyan a Tech-con-nál, még az ára is jó (2300/10m) de 3 hét amig beszállítják hozzájuk a német raktárból.

Jelige: Sürgős!

000000000

Szalai György

Komoly elvárásokat támasztasz. Mi lesz ebből, hogy még a két csavart érpárt is külön árnyékolni kell? Előbb kapnál két eres árnyékoltat, amiből tehetsz két kábelt egymás mellé.
De ha még ezeknek egyben is árnyékoltnak kell lenni… Nem túlzás ez?

Szalai György

Az IGUS CHAINFLEX CF12.05.03.03 majdnem az amit szeretnél.
Sodort érszigetelt pár árnyékolva, ebből három darab közös árnyékoló harisnyában, és rajta köpenyszigetelés. Nem a minősége aggasztó.

Rabb Ferenc

Csak úgy kiváncsiságból: mire kell ez az atombiztos vezeték? Mikrohullámú berendezésekben is csak 4GHz környékén kezdtük alkalmazni a kettős árnyékolást...

43pbwjg8s

Én a CF12.05.02.02-t néztem ki még tegnap, de 3 hét a szállítás. Ez is chainflex adatkábel de a számomra szükséges két pár eres.

A hosszú szállítási idő miatt a nagy segítséggel megtalált Madzag Bt-től jön helyette jövő hét szerdára az anyag.

Rabb Feri!
Igen igazad van, de mivel amatőr vagyok tegnapig nem tudtam, hogy kell-e a kettős árnyékolás. Közben felvilágosítottak, így a madzagtól érkező már csak egyszeres közös árnyékolással jön. :) Amatőrként azt tudom csinálni általában, hogy a lehető legbiztosabbat keresem. Ez esetben ez még nem is lett volna olyan nagy plusz költség. (pár száz forint 10m-en.

Azért köszönöm a figyelmeztetést és a benne bujtatott infót mindannyiótoknak! :)  

Bodi!
Náluk az árlistában nem láttam két páros páronként sodrottat.
Sokmindent végignéztem azért mielőtt kérdeztem! :) Azért köszönöm a tippet!

[#eljen][#eljen][#worship]

43pbwjg8s

Az érdekes már csak az lenne, ha valakinek arra lenne dolga a jövő héten (mármint a Madzag Bt.-nél Pesten), mert a posta ugyanannyi mint a kábel. :(
Egy nagy pufiban töredéke lenne ajánva sürgősségivel.

43pbwjg8s

Egyébként ha nem lenn eolyan veszett drága a mikorszervós projektnél is inkább rendes szervókábelt hazsnálnék.
Az a tiszta és elegáns megoldás.
Lenne ugye 2 ér a motornak és kellene mellette 4 ér az encodernek.

De hát... Ennyiért a fene sem vesz.
Helyette most az encoderekhez már megcsináltam a vezetékeket. Mondjuk jobb híján MiniDIN dugókkal és ajzatokkal, de hát. Ami háznál van ugye.