Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Az olyan, mint egy mechanikus kapcsolónál is, hogy közte nem állítod meg, mert akkor szikrát kezd hányni, szétég az is.

w8zwiiw56

Sziasztok!
Kress típusú maró motorhoz, 1db rögzítő/tartó szerszámra lenne szükségem. Kérem, aki hajlandó elvállalni hogy elkészítse az írjon e-mailt! Pénteki határidővel kéne. Bp-en személyesen is.
Bolti árú is szóba jöhet, de én még nem találtam aki árulna ilyesmit.
40-es kör keresztmetszetű lin. csapágy rögzítőt is néztem, de az elég barbár megoldás lenne felbővíteni reszelővel 43mm-re nemde?! [#circling]

w8zwiiw56

Már tárgytalan, elkészítettem magamnak. [#crazya]
Bocsi a zavarásért!

http://users.atw.hu/ezustvihar/cimg0837_s.jpg?atw_rnd=168741642" border=0>

000000000

Gratulálok! A lehető legjobb megoldást választottad.

Alig látszódik a reszelő nyoma:)))

edcsdh6wa

Sziasztok! Hol lehet hozzájutni, vagy mi a neve ennek a szerszámcserélő fejnek? Valaki ismeri?

http://www.youtube.com/watch?v=RzR6L3lEXdM&feature=player_embedded" TARGET=_fnew>Video >>

Kösz: Sys_m

000000000

IMSRV.com ahogy a videón is írja... néztem én is ezt régen... kicsi gépen jónak tünnik... nagyobbra/sok cserére nem alkalmaznám...

edcsdh6wa

Igen, közben már megtaláltam. itt egy másik megoldás Kress marómotorhoz.

http://www.sorotec.de/shop/product_info.php/language/en/info/p1544_werkzeugwechsler-fuer-kress-fme-1050---fme-800-v2.html/" TARGET=_fnew>Kress szerszámcserélő mudul >>

Sys_m

000000000

000000000

emberek... kellene nekem olyan beszerzési forrás, ahonnan tudok olyan acél vastaglemezt kapni, amit ott méretre is vágnak nekem (nem kell nagyon pontosnak lennie, de pl aquajet vagy lézerrel jó lenne) Vastagságra 20 és 30mm között lenne az anyag. Köszi

sanka74

Sziasztok! Autopress Kft. Nyírtelek.Én is tőlük vásároltam lézervágott lemezeket,igaz nem ilyen vastagokat, de sztem tudnak azt is. A Révész Ricsi ajánlotta nekem is.

000000000

Aaaaaaz volt az amit kerestem igen...

tudtam én, hogy volt itt már róla szó, csak nem találtam meg... kár hogy nem lehet itt keresni! Köszi!

v2vhwz32z

Sziasztok!
Tud valaki piszok olcsó beszerzési forrást ferde hatásvonalú csapágyakra (7000,7200 típus)?  
Kínai előnyben!
Köszi!

v2vhwz32z

Memphis! 6db-ért? [#wink] Marha drága lenne a posta a csapágyakhoz képest nem?