Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

frob

precízebb=drágább
bár én a sima 0805 öt ezzel pakolom, meg a 1206 os háló ellenállást nem szokott gond lenni
de ha minden áron ilyesmit keress akkor arra menj rá szerintem hogy rövidebb fűtőbetétes legyen, minél közelebb legyen az ujjaidhoz a páka hegye

000000000

Bencze András

Kedves urak, fekete eloxált felületű (esetleg szálrahúzott) gravíralumínium hol a bánatosban kapható? Segítségeket előre is köszönöm.

9hntvxya5

A kanalas vagyok . Szivesen rendelkezésedre állok, akár méretrevágva is , vagy 600 x 1000-s táblában.  Áfá-s számlát adok. A többit privátban  vagy Skypon , a bientot.

43pbwjg8s

"...A kanalas vagyok..."
Kálmán! Ezt az Isten sem fogja lemosni rólad ha még Te is igy mondod!
Pedig van ott több dolog is ám amivel köthetnénk Téged!

000000000

Nem tudjátok, Szilvásvárad, Eger, Ózd közelében hol van jó méhtelep? Ott töltünk majd pár napot, és ha van idő, keresnék pár régi alkatrészt.

Köszönöm: Balázs

bvadkrcds

Sziasztok!
Habosított alumíniumot, hol lehet venni?  

http://www.naturezone.hu/wp-content/uploads/2009/12/alusion-300x300.jpg" border=0>

robroy007

43pbwjg8s

Egerben mielőtt bejönnél Felsőtárkány (Miskolc) felől, a vasúti átjáró előtt be kell fordulni balra. Utána jobbra és végig amig meg nem látod. De az első kanyar előtt már ki van írva az irány.

Reggel 7-től du 3-ig, és csak hét közben.
Délután 2 után nmár nyűgösek. Gyarkran cserélődik a cucc, igy szerencse is kell, hogy ne egy ürítés után érkezz.

(A garázsom egyébként 1Km-en belül van. :)

43pbwjg8s

Pontosan:
Plan KG. Újrahasznosító-Hulladék Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Kicsa

Sziasztok!
Vett már valaki ilyen hosszbordás szíjat  http://www.powerbelt.hu/?Prod=PJ" TARGET=_fnew>ettől a cégtől?
Érdekelne a szíj szélessége a kis méreteknél,ahol nincs megadva a bordaszám.
Sajnos nem válaszolnak az e-mailemre...Köszönöm szépen!

hyn6ys8wt

Mai napig gyártják, én is ilyet használok.

http://www.cf.hu/webset32.cgi?CplusF@@HU@@9@@451383983" TARGET=_fnew>A C+F kft forgalmazza....

000000000

KoLa

Kálmán bátyám!aztán kis derékszöget hozzon a talira! de csak akkor vegye elő amikor odaérek![#wave]