Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

NEm tudom a pontos nevét, de valami olyasmi lehet, hogy "acél pántoló heveder".
Csomagolásoknál használják. Egy acélszalag amivel összefogják a nagyméretű csomagokat
Én a multkor elhoztam egy jó adagot az egyik ismerős gyárából.
Esetleg hátha jó. Nézz utána.

PSoft

Még egy forrás...
1.,   Bemész a Tesco-ba,Obi-ba.
2.,   Kiválasztasz egy jó minőségű glettvasat.
3.,   Hazaviszed.
4.,   Fölszeleteled a Neked megfelelő méretre.
5.,   Fúrod-faragod,görbíted,amíg a kívánt formát el nem éred.
6.,   Még nyersz is a bóton,mert a végén marad egy nagyszerű fogantyúd,amit bármire tudsz használni.
[#eljen][#worship]

laca

Igen, de higegen is egyengethető, hajlítható is mérsékelten. A képen lévő forma kialakítható belőle.

j3rx6bsjd

Egy redőnyösnél szétnézhetnél és esetleg tudnál tőle kunyerálni.A feltekerő rugó ott is rugóacél szalagból van.

Devecz Miklós

4um5b65d

Hú bakker ennyi ötlet.....
Köszönöm a hozzászólóknak, körbejárom a dolgot.
Elsősorban az egyenes cucc lenne a nyerő, de ha 3 görgőt gyártok akkor akár a spirálisat is vissza lehetne egyengetni esztétikusan.
Na szaladok pár kört.

ra8nsmk6w

Az elhasznált bimetál fürészlapból tudnál csinálni. Csak a fogakat kell levágni majd meghajlitani. Esetleg elötte szalagcsiszolón felújitani.A végén pedig hidegbarnitóval "finiselni".

000000000

Sziasztok!

Új vagyok itt CNC-s körökben, azon gondolkozok  egy nem túl nagy méretű gép építésében, nyák fúrásához, illetve marásához használnám. Igazából golyósorsó beszerzési forrást kutatok, nem tudom hogy van-e valakinek tapasztalata Ebay-ről vásárolt darabokról, mert az ár amit megadnak viszonylag barátságosnak néz ki.
példa:  
 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130453832596" TARGET=_fnew>EBay link

000000000

Bocs, egy kicsit összekavartam a mondanivalóm elejét...[#vigyor2]

000000000

Ruhaipari szabászgép szallagja kb. olyan ami neked kell. A pici élét leköszörülöd.
Bizonyos szallagfűrész gyártóknál van életlen is. Méterre lehet venni tőlük.

000000000

Elég jól használhatóak. Szerintem megveheted.

000000000

Került már hozzám néhány darab. Sajnos, csak másodkézből.  
Nemtudok ott vásárolni.

000000000

Sziasztok!

Most futottam bele a cncdrive.hu honlapba, igazából az lenne a kérdés árak amik fenn vannak vajon mennyire frissek? (Tudom meg is kérdezhetném őket [#rolleyes])  
Amúgy ez a WC20-as rúd mennyire kemény anyagból készül? Igazából a végére lehet hogy menetet akarok majd vágni..

000000000

A frisseségre megadtad a választ. Csak a tulaj tud jó választ adni.

A rudak, nagy valószínűséggel kéreg edzettek, ezért menetvágás rá, nem fog menni.
Esetleg, ha eltávolítod az edzett réteget.

bjam28

Szép napot mindenkinek!

Keresnék egy esztergályost aki Pécsett (vagy Pécs közelében) el tudna végezni két golyósorsó végmegmunkálását. (1300 és 900mm hosszúak)
Laslie mestert kerestem, de sajnos elfoglalt nagyon.