Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4mjnxdwuu

Helló, már visszanéztem az egész topic-ot de nem találom, hogy hol vehetnék csapágygolyót. ( pedig tudom, hogy volt róla szó) 3,175-st. Ha valaki tudja árulja el...

4um5b65d

http://www.exor.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=4&Itemid=10" TARGET=_fnew>ITT biztosan árulnak.
Több boltjuk is van. Nézd meg a bal oldali menüpontok közt a "bolthálózat"-ot.

4mjnxdwuu

Köszi, a helyi SKF boltban kérdeztem, de kb 0,5-1mm-ként mondott a pofa golyókat.

Vetesi75

279nwbpsa

Kis Dc motorokban kellene szénkefét cserélnem.
(4,5×6,5×kb.12mm kellene)
Tud-e valaki olcsó beszerzési forrást esetleg?

s7manbs8

279nwbpsa

Szia!Köszönöm!Felhívom őket telefonon.
A boltot viszont nem tudom megnézni így,mert azt írja ki,hogy "bejelentett támadóhely"

279nwbpsa

s7manbs8

s7manbs8

279nwbpsa

Na,hívtam őket.Biztosan csak 16 óráig lehetnek,majd holnap újra megpróbálok beszélni velük.
Köszi még egyszer!

s7manbs8

Lehet csak 4 ig vannak, vagy leltár esetleg, tavaly még megvoltak azt hiszem. Ha nappal hívod korábban kiderül biztos. Egy ismerősöm is most vett tőlük szerintem 1-2 hónapja.

279nwbpsa

Vagy leltár,ahogy mondod,vagy csak lejárt már a munkaidő.Holnap délelőtt kiderül...