Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

PSoft

Igaz,hogy nem nagy segítség,de...
Van a látókörömben egy hőszigetelőhabot gyártó cég.
Ők gyártják a "kék" színű habot,a nevét nem írom,amerikai érdekeltségű a cég.
Kintről,az USA-ból hozott gépeiken láttam ilyen,vagy nagyon nagyon hasonló profilokat több méretben.

5bzs27u7

Igaz, tényleg nem hasított.
Emlékeim szerint ERSA is gyárt profilt. Ez egy német forrasztástechnikával foglalkozó cég.

f35ezvjs

Én csak az ITEM profilokat használtam eddig, de mostmár a nagygéphez 80x80x5mm zártszelvényt fogok használni.  

000000000

Valakinek véletlenül nincsen egy eladó marómotorja,elsősorban nyákra,fára,esetleg alura kellene?

000000000

000000000

Üdv mindenkinek!

Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi ennek a hullámrugónak a hivatalos neve, és hogy hol lehetne ezt beszerezni?

http://kepfeltoltes.hu/view/101220/20101219407_www.kepfeltoltes.hu.jpg"border=0>

000000000

http://kepfeltoltes.hu/thumb/101220/20101219407_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>[/img]

e7c897sd8

Ahogy öregszem egyre rosszabb a látásom... :-)

Egy picivel nagyobb képről jobban el tudnánk dönteni.

6x509vxe

bármelyik csapágyboltban kapsz ilyet,22mm átmérötöl kezdödik.
Amikor én kérdeztem a nevét,a boltos csak a vállát vonogatta...:-)

000000000

sajna kezdő fórumos vagyok, így nem nagyon tudok még nagyob képet. Ez nekem egy villanymotorba volt. A csapágy és a dekni/vagy segger-gyűrű közé kell tenni. Ez meggátolja az axiális elmozdulást.  
Három csapágyboltban voltam, de sajna nem tudtak adni. Próbálok nagyobb képet...

000000000

000000000

de sajna még mindig nem találtam olyan boltot, ahol kapnék. Tud valaki?

vjanos

Szia Zoo,

A hullámos lemezke születési neve:  
Kompenzációs lemez, vagy kompenzációs gyűrű.

Szerintem bármelyik csapágybolt meghozza pár napon belül, készleten talán csak a nagyobbak tartják.

000000000

Szia János,

így már megvan, találtam is boltot.
Köszönöm szépen
Üdv!