Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

88nwcf22d

Tudja valaki hol lehet vagy lehet e egyáltalán egy ilyen http://www.szerszamgepbolt.hu/htmls/webaruhaz.html?gID=215&ID=604" TARGET=_fnew>felsőmaróhozpatront kapni a 8as és 6 oson kívül?

000000000

Én már vagy egy hónapja keresek felső-marókhoz 3,175 vagy 3mm-es patront,de eddig nem találtam semmit.Lehet,hogy inkább veszek akkor egy mini-drillt marómotornak,állítólag fára elég a 130watt is.

c2nsu773m

Keresek méhselyt szerü rácsot, lézergépek asztala szokott lenni.
Nagyon vékony de igen erős.
Nem találkozott valaki ilyennel?

j3rx6bsjd

Keresd Motorost,hátha van még neki szűkítóje,6mm-ről 3.175-re.

sasi

Alumíniumházas ajtóseprűt keresek, ismer e valaki beszerzési forrást?
A Praktikeres műanyagházas nem felel meg, olyat keresek, mely derékszögű rögzítéssel rendelkezik.  

sanka74

sasi

Sajnos, ők csak beszereléssel adnak, nem értékesítenek.

Rabb Ferenc

000000000

12mm kromozot acél rudat (munkahenger szárhoz hasonlora gondolok) hol a lekifizetöbb beszerezni?

000000000

000000000

amire te a gépednél!
allu lemezne bele préselni lineáris vezetésre!
kromos keménység minden féleképen kell a hornyos csapágy igénybevételhez!

000000000

Arra nem jó a krómozott, köszörült kéregedzett kell. Pesten  a Nagykőrösi úton a Hydropress Kft-nélkapható, akár online is.

Révész Richárd

Mennyi kellene belőle?
2x1 méter van ha érdekel.

svejk

Klavio kft., én ott vettem 8-ast nagyon jó áron.
Lehet nincs az árlistában, kérdezd Őket személyesen.