Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

SquirrelTech

Kis segítséget kérnék a Tisztelt Fórumtársaktól!

Einhell BT-SB 200 szalagfűrészhez keresek végtelenített fűrészlapot, tudna valaki elfogadható áron (olcsó :) beszerzési forrást ajánlani?
Fához használnám, 8-10 mm szélességben, 0.3-0.5 mm lapvastagsággal és 1400-1425mm kerületi hosszban.

sasi

keri

Nem tudjátok honnan lehetne 6-10mm átmérőjű 4-6mm menetemelkedésű trapézmenetes orsót szerezni? CNC-s boltokban kihalt a trapézmenetes orsó.

000000000

keri

Annyira azért nem drasztikus a kívánságom :)
A floppyk fejmozgatójában ennél vékonyabb és nagyobb menetemelkedésű orsót is használnak.

powerbeltnél azóta találtam 10 es átmérőben 4-es menetemelkedésüt, de ennél durvább anyag kéne nekem :)

Most éppen a modelboltokat nézem hátha találok műanyag fogaskerekeket, és akkor mehetne fogasszíjjal is a motor leáttételezve.
Se pontosság, se nyomaték nem kell. A lényeg hogy villámgyors legyen, mert SMD beültető lesz.

Miki2

279nwbpsa

keri

Igen eddig ez a nyerő, de délelött nem jött be az oldal.

keri

279nwbpsa

keri

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Rátaláltam Motoros SMD beültetőjére. Ő direktben hajtja meg fogasszíjjal, ez nekem is jó lesz. Még egyszerűbb is megcsinálni.

Motoros

Mindenfelé találsz ilyet a nyomtatókban. Sok esetben a motoron is ott a hozzá passzoló bordás kerék.

000000000

keri

Köszönöm az ötleteket és biztatásokat!
Igyekszem majd publikálni, hogy mire jutottam, de ugye nálam nem minden fellángolás jut el a kész változatig :)

knifemaster

Keresgélni kezdtem az adok veszekben is meghírdetett marószár után de az ilyen er 11 er 16 jelzésekre csak patronokat dobott ki a google.

Ezért kérnék tippet lelőhelyekre,vagy megfelelő kulcsszavakra akár angolul is.