Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

dcsaba

Azt is rápróbálom...

v2vhwz32z

Ez egy  privát videó, sajnáljuk :(
Ezt látom a videó helyett.

v2vhwz32z

Hol tudhatunk meg erről a vezérlőről többet?
Bocs, ha már korábban volt szó erről.
Köszi előre is!

000000000

Még jó, hogy le van titkosítva!

dcsaba

Nem akartam titkosítani. Az a baj hogy én se tudok belépni... Na majd délután...
A vezérlő Mystery Cloud 80A névre hallgat. 24V 80A

dcsaba

Sikerült nyilvánossá tennem a videot.
Halkítsátok le a gépet, elég nagy a háttérzaj...

s7manbs8

Én mikor néha ilyen videót megnézek, szomszéd azt hisz megy a termelés ... :) És irigykedik is miből telik az új Mercedeszre mindig. :)

dcsaba

:-D

de akkor ezek szerint sikerült megnyitni... :-)

s7manbs8

Igen, bár megelőlegeztem és miután beírtam utána néztem meg. :)

dcsaba

Gyuri, kipróbáltam azt a motort. Hát megmunkáló motornak lassú lesz, de nagyon kellemesen működik, lehet hogy egy gyorsító áttételt érdemelne...
A nyomatéka megvan hozzá.

Szalai György

Megnéztem a videót és megijedtem attól a hangtól. Azután elindult a motor és annak szép hangja van. De mi az az alapzaj?  
A motorhang alapján alacsony a fordulatszám. De mennyi lehet?
Mit lehet tudni a vezérlőről? Tudna magasabb fordulatszámot, nagyobb teljesítményt is?

v2vhwz32z

Egy-két buta kérdésem lenne.
Hogyan lehet szabályozni a fordulatot?
Mi kell hozzá a Mystery Cloudon kívül? Látok a kezedben valamilyen (vezeték nélküli?) szabályzót.
Alacsony költségű megoldások érdekelnek.
Esetleg egy potméterrel lehet szabályozni?
[#buck]
Tápnak megteszi egy impulzustáp?
Olyan furcsa (nekem) az akkumulátor bekötése.. bocs a tudatlanságomért!

xkbv3nx0d

az egy mezei RC autós távirányító, szerintem elég költséghatékony megoldás...