Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

v2vhwz32z

KisKZ cimbora oldalán találtam ezt a másik ebay-es linket: http://www.ebay.com/itm/300W-ER11-12-48VDC-Engraving-Machine-Carving-MILLING-GRINDING-SPINDLE-MOTOR-/261054076601?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc80916b9" TARGET=_fnew>ezt. Ott van videó is róla. Tényleg nem túl hangos.
Akkor kell még hozzá egy 48V-os táp, meg PWM szabályzó, ha kell a 10-12000-es fordulatszám.

Szedlay Pál

Miért nem szemből fotóztad.[#rinya]

000000000

Ezt nem ő fotózta! Az ebay oldalon vannak a képek.

Szedlay Pál

4um5b65d

Ennyi idős korban már illik tudni, hogy mi van elöl... :)))

000000000

Vagy legalábbis emlékezni rá.

43pbwjg8s

Sziasztok!
Most nézem... Ezt nem én készítettem! Ahogy többen is linkeltétek az e-Bay-on vásárolható.
Az ára 100 dolcsi alatt van bőven postával.

Viszont nem 42 hanem csak 24V!

Valaki egyszer linkelte nálunk a chat-en, én pedig voltam bátor lerendelni egyet próbaképpen.

43pbwjg8s

A kis zaj hihetetlen de igaz.
Komolyan mondom, hogy egy légy zümmögését lehet hallani mellette.
A paramétereit ha minden igaz ma tesztelem odakinn.
pl terheletlen fordulatszám.
Sajnos nincs konzolom a felfogatásához így gépre nem tudom még tenni. Lehet össze kellene dobni egy kis gépet neki.  
Csak lenne annyi egyéb más dolog is..

000000000

A belsőségét nem láttad még?

43pbwjg8s

Nem bántanám! :) MInek??
Működik rendesen! Már nem vagyok az a gyerek aki szétszedi azt ami működik:)
Majd ha elromlik esetleg. :)

43pbwjg8s

Többen érdeklődtök ez után az orsó után!
Én adnék egy tanácsot!

Az eladó a CHATPARTS.
az elérhetősége a: chatparts@gmail.com  
A kék fórumon mi már többször megtettük, hogy összefogtunk és együtt vásároltunk az E-bay ról.

Szerintem Ti is fogjatok össze, vegyétek fel vele a kapcsolatot és együtt vásároljátok meg azt a mennyiséget ami kell nektek.
Jó esetben hajlandóak arra is szerintem, hogy szétosztják a csomagokat ha kell. De mindenképpen kisebb szállítási költség és kiesik az Ebay részesedés is.

Szóval! Előre Ámberek!

6x509vxe

Engem érdekelne egy darab...

pbalazs

Kicsit gugliztam a neten, és volt olyan leírás, hogy tengelyirányban pár századot lötyög. Te tapasztaltál ilyet?
Mondjuk lehet, hogy nem pontosan ez a típus volt, de így nézett ki...

Devecz Miklós

Az általad belinkelt eladónál a tápfeszültség 12-48V-ban van megadva.
Most mi az igazság?

zotykó

Igen ez a kotyogás dolog engem is érdekelne. Na meg az is, hogy oldalirányban mekkora terhelést visel el ez a motor. ennek a csapágyát a sajtolt ER11-es befogó miatt gondolom nem egyszerű kicserélni.  
Ezzel kapcsolatban ha van tapasztalatod, ird be ide . Kössz