Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Már nincs? Ez a baj... SKF? nem a Soproni Kiscsapágy Fogalmazó Kft? :)

besirkyjh

Már hogyne lenne .

MGM RADAX Heves ( tudod a méz édes )és persze Debrecen , de hogy ott mi folyik most azt nem tudom csapagyak az biztos de hogy gyártanak vagy csak össze szerelnek ( ? ) kb 1000m-re van a cég tölem azt hiszem Daewoo csapágyakat csinálnak ( nem auto , kereskedelmi ) van olyan eggyáltalán?

sanka74

Akkor szeretnék egy ilyet én is....[#worship]

000000000

svejk

Nekem nem túl látványosak ezek a 3d-marás videók, lehet azért mert még sosem martam 3 D-ben.
Szerintem egy egyvonalas betűkimarás (akár a Mach Write varázslójával)mondjuk 2-es maróval látványosabban mutatná a gép sebességét.

svejk

Persze tudom most a főorsó fordulata a lényeg, de gondolom ezzel arányban az előtolás  sebességét is lehet növelni.

000000000

Egyszer meg kéne próbálnod! Én nagyon szeretem, aki csinálja tudja, hogy miről van szó. Ez a marás nem túl gyors, 2000mm/min. De a sík felület is olyan, mintha polírpapírral lenne csiszolva.

bmejdz9nu

Remélem elhozod a talira a "munkadarabokat" is...

bmejdz9nu

Motoros alias Misi mester is csinálja a fortunát a talira... nagyon kiváncsi vagyok...
Szerintem másként csinálja mint te... másként mint én csinálnám... De ez így gömbölyű és szép :)

svejk

000000000

El igen, sőt még marnivalót is, ha nem fog zavarni senkit.

000000000

Itt lenne az ideje, hogy megépítsd aminek a terve ott van a fejedben, a felső hidas mashina.

svejk

Megmondom őszintén most már eljutottam oda a tanulásban, hogy rájöttem hogy normális gépet nem tudok csinálni, vackot meg minek :(
(de ez csak rám vonatkozik, sajnos nem vagyok elég türelmes és ügyes)

Persze azért lesz itt gép előbb vagy utóbb, de mindig akad valami kísérletezgetni, tanulni való, ami elveszi az időt, energiát, pénzt :)

sasi

Izgalmasabb az odavezető út, mint a cél?!
[#wave]

4um5b65d

Talán ha egy nagyobb esztergagépet vennél első körben az sokat lendíthetne a dolgon. Feltéve ha nem panelben laksz...

A másik meg az , hogy kezedben van egy olyan tudás ami másnak hiányzik. Sokan nem áldoznak DRO-ra ,de megmarják neked a cuccot amit éppen megálmodsz, ha hozzájutnak a DRO-hoz. Régen is működött a cserekereskedelem....