Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

Motoros

A levegő áramlása nem lesz így egy kicsit zsákutcás? Ha lezárod a légnyillásokat akkor ez a motor sec perc alatt felforr, nem kéne alul kibontani a danamidot? Elég az 55 mm belső átmérő a cirkulációhoz? érted mit makogok?

Kicsa

Sziasztok!
Ilyen motort hol lehet szerezni? Én még mindig a visító dremmel szenvedek de kezdem megunni + a csapágyazása is kezdi megadni magát sajnos...
köszönöm szépen
Üdv Kicsa

Motoros

Küldjél nekem is motort, összedobok valamit ha sikrerül a talira, aztán konzultálunk Boldizsárral, hátha lesz belőle valami.

bmejdz9nu

Lesz a Talin... addig csak "bensőséges" körben elérhető... :) ER11 befogatóval szár + motor egységcsomagban...(ár csak a Tali előtti napokban)

Opcióban további motor is lesznek...3000Ft/db... ER11 1/8"-os patronok ma jöttek meg a németektől... (3000Ft/db)... SKF608ZZ csapágyak... 5/8mm-es kuplung a szár és motor kapcsolathoz... stb...

bmejdz9nu

bmejdz9nu

Szerintem felül nyitott... és tágabb... talán oké?

yuagaci9g

Peter!  Nekem ilyet hozzal a Talira!
Ezt mar vagy ket eve mutattam neked, azota meg olcsobb.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Lampas/Kepek/400000rot.jpg" border=0>

sanka74

Sziasztok! Ez a marómotor a FORTUNA?

bmejdz9nu

Volt egyszer egy levegős fortunám.. többet nem kell nekem...
1. Nagyon hangos mármint a kompresszor... sok levegő kell neki...
2. A fordulatszám igen nagyot esik a legkisebb terhelésre is...
3. Általában csak 3/32"-os fogorvosi szárméretű szerszámokat dud fogadni a befogató... Tehát 1/8" és felette nem...

Itt más a cél... nem csak a sebesség minden áron...:) Tudom, hogy ezek nagyon olcsók... de nem jók...

bmejdz9nu

ER11 patronbefogós 100mm hosszú, 8mm-es átm. szár + a 770SHF motor... no meg csapágyak a fortuna...
Vagy mire gondolsz?

bmejdz9nu

A Talin 12 db. szet lesz elérhető... és további motorok, patronok...stb...

yuagaci9g

Ha megnezel par videot,(jo, perssze reklam, meg minden), a maro egyszeruen nem all ellen a  mozgasnak, az anyag instant tunik el a 400ezres fordulatnak  koszonhetoen. En azt mondom, ezert a penzert ezt megvennem.

Motoros

Ebből már 50 000 rpm nél is  lehet valamit érezni..ez egy egész más világ, szivesen kipróbálnám.

bmejdz9nu

Gondolj arra... hogy még senki nem alkalmazott CNC-hez ilyen levegős dolgot...
Persze én is megvettem... neked is meg kell... aztán túl leszel rajta :)

bmejdz9nu

Ehhez az Er11-es fortunához is lehetne venni, csinálni levegő-hajtó lapátot...:) Vagy Er8-as rendszer?