Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

[#wave] Szia. Látod nagyon elfoglalt vagyok, csak úgy dől belőlem a szakmaiság[#nyes]

ncw4w5nca

Csak hogy nehogy hülyén halj meg, a vízalatti hegesztés valós, nem csak képletes

https://specialwelds.files.wordpress.com/2008/11/diver2a.jpg" border=0>

ncw4w5nca

sasi

No, és mindezt PE pozícióban is, pl. H-L45 tengellyel és iránnyal...[#eljen]

ncw4w5nca

Közérthetően fej felett, és haránt cső(6G)

sasi

ncw4w5nca

robroy007

Nagyon halkan megjegyzem, de tényleg halkan, hogy személy szerint ismerek olyan embereket akik tengerben hegesztettek legkevesebbet víz alatt, de itthon annál többet dunába tiszába és mellék vizeiben!

Szinte bármely híd építési folyamatban előfordul!

Szóval csak észbe kéne vésni, hogy kicsi nemzet a magyar de technológiában nem elmaradt és sok tekintetben élénjáró

Vagyunk bőven ipari búvárok itthon ...  

Én nem de majdnem volt rá akarat, hogy belevágjak!

jani300

Ha már ilyen jól elbeszélgettetek a víz alatti hegesztésről , van valami amit nem értek .
Az oké hogy valamilyen gázbuborékban ég az ív . De a környező víztömeg hűtőhatása hogy hat a hegesztett acélszerkezetre . A hirtelen hűtés miatt keletkező repedések elkerülésére gondolok .

jani300

Hajrá :)
Én közben utána olvastam ...

3szwbavt

Húú, valami baj van? Uraim, önök a 4 éves homokozóvödrön civakodó pisisekhez hasonlatosak!!! Nem tusom ki hány éves, de remélem én nem fogok a ti korotokat elérve efféle biliviharokban részt venni..... ellenben szereztem sziliciumbronz pálcát, sajna 3.2-eset pedig véknyább jobb lett volna.

ncw4w5nca

Szia adren milyen gyártmány, mi a neve, lehet szálra venni, vagy csak csomagra? Ja és az ára is érdekelne. Ha esetleg több van akkor átvennék párszálat kipróbálásra:)

Próbáltad? Milyen vele dolgozni?  

e7c897sd8

Olvasni talán tudsz még. Olvass utána mi a topik címe? Nem elég a semleges csevegő a butaságokhoz?

3szwbavt

sajna nem mentem el érte, az Ógyalla közben vettem, és 3 szálat elkunyiztak egy nagyvásárlótól kipróbálásra. Az ára nem ökör, asszem 5700 ft kilója.

ncw4w5nca

Ha szálra adnák, akkor az árat barátinak mondanám, de ha meg kell venni egy dobozzal, akkor már kipróbálásra elég húzós! Na meg előre láthatólag a tizedét sem használnám el az életem végéig [#rinya]